1. Hopen op een mooie E3

Hopen op een mooie E3

Toen ik vanochtend op kantoor binnen kwam, en mijn rondje Amerikaanse gamesites bezocht viel me op dat er een site was die moord en brand schreeuwde over nieuwe games die op de E3 getoond zouden worden. Het ging hier uiteindelijk om de site E3.net. Kijkend naar de naam zou je kunnen denken dat het hier om een officiële E3-site zou gaan, maar na enige onderzoek ging het hier om een site van het voor mij onbekende UGO en had het niks, maar dan ook niks te maken met de organisator van de E3.

En dat is jammer, want de site beweert dat games als Alan Wake, Brutal Legends, Call of Duty: World at War, Doom 4, Half-Life 2 Episode 3, Kid Icarus en StarCraft 2 aanwezig zijn. Een aantal daarvan, vooral de games die uitgegeven worden door Vivendi en Activision, zullen zeker niet aanwezig zijn, simpelweg omdat de uitgever niet op de E3 aanwezig is. Daarnaast denk ik niet dat een game als Kid Icarus van te voren al wordt bevestigd als een aanwezige game. Mocht de game er zijn, dan zal hij eerst op de persconferentie worden onthuld als een grote schok.

Dus helaas, berichten dat deze games op de E3 speelbaar zullen zijn, omdat E3.net dat zegt, vind je voorlopig nog even niet op InsideGamer. Wel op andere sites die tegelijkertijd een column schrijven over de betrouwbaarheid van de media, maar ach...

Wel gaan we binnenkort, waarschijnlijk een week voor de E3, beginnen met onze vooruitblik op de beurs, want ook dit jaar zijn we aanwezig. Dit jaar zijn het Youri en ik die voor de camera jullie op de hoogte houden van de kwaliteit van de games die aanwezig zijn. We gaan proberen elke dag een aflevering te maken, net als vorig jaar. Voor wie in de sfeer wil komen van de games en de stad Los Angeles bekijk je Aflevering 1, Aflevering 2, Aflevering 3, Aflevering 4, Aflevering 5 en Aflevering 6. Uiteraard zullen er voor de E3 echt wel games en informatie uitlekken en ik hoop op een mooie E3.

Dit artikel delen

Over de auteur