1. CoD4 en Amerikaanse tieners.

CoD4 en Amerikaanse tieners.

Ik luister altijd naar diverse Podcasts van gaming websites zoals 1UP Yours, Giant Bombcast en IGN Gamescoop en Three Red Lights.

Als ze het over Xbox Live hebben, dan zeggen de mensen in de podcasts vaak dat ze hun headset niet meer opdoen omdat het toch nooit nuttig is en vaak alleen irritant geschreeuw en gescheld is.

Ik vond het altijd maar vreemd om te horen. Ik had er namelijk nooit echt last van. Het is vaak zelfs heel stil en als er al iets gezegd word is het best relevant op de gameplay of dat een paar vrienden gewoon elkaar iets vertellen. Ik vind de headset het meest essentiële gedeelte van Xbox Live. Ik speel altijd Hardcore Search and Destroy omdat er meestal de meer volwassen spelers op afkomen omdat het gecompliceerder en meer tactisch is.

Totdat ik dan gisteravond maar weer eens Call of Duty 4 in mijn 360 stopte want ik had het al zeker een maand niet gespeeld. Het was laat..half 2 uur 's avonds, normaal niet het tijdstip dat ik CoD4 speel. In Amerika was het dan half 9. En wat kreeg ik die avond, niks anders dan teamkills, geschreeuw, gescheld en maar geklaag dat iedereen zo slecht is. En zeker al dat lawaai kwam van jongens van 13 of zo. Ik werd die avond iets van 5 keer gedood door mijn eigen team in verschillende spellen met verschillende mensen. En er was zeker geen sprake dat het per ongeluk ging.

Toen snapte ik het pas wat ze in de podcasts altijd zeiden over Live... Het is gewoon tragisch.

Dit artikel delen

Over de auteur