1. GameCube 2 komt in september 2006 naar de VS?

GameCube 2 komt in september 2006 naar de VS?

In de Mailbag van IGN is te lezen dat de opvolger van de GameCube pas in september 2006 in de Verenigde Staten zal uitkomen. Deze gegevens komen van enkele ontwikkelaars en uitgevers.

Volgens Matt Casamassina die de rubriek onderhoudt, zal de opvolger van de Xbox ongeveer vijftien tot twintig keer zo sterk worden als de huidige Xbox. De opvolger van de GameCube moet ongeveer hetzelfde, zo niet beter kunnen presteren.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • onzin.

 • Dat zou wel fijn zijn maar ik heb toch al besloten om geen next gen console te kopen.

  Ik hou het bij mijn PC en handhelds.

 • September 2006 dan duurt het nog wel ff voordat het in NL is.

  Ik heb al besloten de gamecube 2 te kopen en later misschien nog ps3 erbij maar dat is bijzaak.

 • tuurlijk mensen een gerucht dat ze 15 tot 20 x STERKER zijn sure moet je ff bij stil staat 20x sneller 20x mooiere graphics enz is dikke onzin.. ze zijn tuurlijk wel krachtiger maar 15 tot 20x.. niet te vroeg juichen mensen:P (en hoe duur zou ie dan kosten xxxx,xx euro?)  *edit* @ steffe wie zegt dat al die topseries van nintendo daarop komen (zal vast wel maar goed) en xbox heeft ook zijn goede games halo/fable enz meer weet ik niet aangezien ik geen xbox heb lol heb een gc en ps2:O en gamecube heeft (helaas) niet over de hele wereld meer verkocht als de xbox wel in japan en in amerika staat het ong. gelijk d8 ik…

 • Zolang ze voor de xbox blijven ontwikkelen hoef ik ook geen next gen console.

  En de pc natuurlijk

  Maar hoezo pas 2006? Ik vind het zelf eigenlijk wel te vroeg komen laat misschien beetje zien dat de grote 3 niet echt veel beters verwachten /revolutionairder voor de huidige console's verwachten?


 • @ steffe

  je hebt helemaal gelijk!!!

  echt, je verwoord mijn gedachten prima.

  de cube heeft bijna geen thirtparty games maar die heeft ie ook niet nodig omdat de first party games beter zijn dan alle thirtparty games bij elkaar. hahah en die firstparty games van sony zijn om naar huis te schrijven.. die playstation leeft alleen van andere developpers.. wel zwak eigelijk.

  en de enige goeie franchise (of hoe je t ook schrijft) van de xbox is misschien halo.. verder niks


 • I smell fanboys…maar ja, dit zijn geruchten…nu al gek worden van een console die nog niet eens klaar is…beetje voorbarig…:S Cube is cool, I admit, maar zeker nu niet al de next gens beoordelen, want jullie (en ik ook) hebben geen flauw idee wat het gaat worden…

 • wat zeurt iedereen nou dat de revolution geen mooiere graphix kan tonen als de xenon :S

  als de revolution later uit komt is het het best mogelijk :S

 • @ terrored  iets is duur

  en iets kost veel  NIET hoe duur gaat dat kosten!  verder zijn dit geruchten die waar waarschijnlijk niks van klopt. Als ze al weten wanneer ze uitkomen dan is de kans klein dat de plannen niet geweizigd worden

 • ^^ goed onderbouwde mening hoor.  de boel word hier gehyped hoor.

  15 tot 20 x lijkt me wel erg sterk.

 • Wat een zielige vertoning hier. Het wordt met de dag erger, die domme fanboy uitspraken. Zo kinderachtig.

 • 20x sneller is wel enorm veel :|

  ik weet dat je dit niet kan zeggen maar stel dat je het over een cpu hebt die 20x sneller is dan zit je al gauw op 14Ghz dat gaat toch niet werke lijkt me? niet al in 2006  ik kan niet wachte op meer info over de PS3 :)

  nintendo boeit me niet meer sinds de jare 90


 • Zouw el leuk zijn…

 • Tering wat een trieste mensen hier… Wordt steeds erger. De Revolution komt wel erg laat, vraag me af hoe groot de vraag ernaar dan nog is.

 • Beetje laat niet? Maar goed…Nintendo haalt nu alles uit de kast, mag ook wel eens.Zou me niks verbazen dat de Revo echt een monster machine wordt, de beste van ze alle drie.Dat zal wel niet gebeuren maar ik hoop van wel.

 • Lekker laat weer. Lopen ze ook meteen weer zo ver achter.

 • 2006 vind ik op zich vroeg genoeg voor de release van de nieuwe console. Ik heb alleen niet graag dat Nintendo een achterstand gaat krijgen op Sony en Microsoft.  En dat de console even goed/beter gaat presteren de Xbox 2? Lijkt me eigenlijk heel erg sterk, want ik dacht dat Nintendo graag de nadruk op gameplay legde en betaalbaarheid? Als hij echt zo krachtig wordt, dan zal hij ook wel flink gaan kosten (maar dat zullen de andere dan ook natuurlijk).  Ben heel erg benieuwd. En @ euforiarules, ik heb geen verstand van wie er echt goed zijn met hardware leveren voor andere bedrijven, dus ik heb geen idee hoe Nintendo even goed zou presteren zonder veel duurder te zijn (heb ik het alleen ff over de power van de console, niet over extra's).


 • Gatver wat haat ik die hersenloze en kortzichtige reacties van Nintendo fanboys.  Heb er een zooi verwijderd.

 • de nieuwe nintendo schrijft nu al geschiedenis, dit is duidelijk. populair of niet, een mijlpaal wordt het zeker. Ninty rocks the spot people!

 • Als de Gamecube 2 zo veel later uitkomt als de Xbox 2 dan zou de Gamecube 2 gerust beter kunnen zijn…Nintendo kennende zal dat natuurlijk wel weer.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren