1. Nintendo Dual Screen verkoopt nu al goed in Japan

Nintendo Dual Screen verkoopt nu al goed in Japan

Hoewel de Dual Screen nog niet in de winkels ligt, verkoopt het apparaat in Japan toch goed. De Dual Screen kan namelijk al wel besteld worden bij de winkels. De Dual Screen is zelfs de top drie binnengedrongen in de Japanse lijst van best verkochte spelcomputers (11-17 oktober), wat een uitstekende prestatie is, gezien het feit dat de Dual Screen nog niet verkocht wordt.

De lijst wordt overigens aangevoerd door de GameBoy Advance en de PlayStation 2, wat erop wijst dat de Dual Screen nu al beter verkoopt dan de GameCube en de 'nieuwe' PStwo.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • goed gedaan hoor van nintendo, es kijke of Sony dat ook kan.

 • Logisch logisch logisch dit toestel verovert de gameswereld!!

 • @EnEeenGeschi:

  "Wanneer leren mensen nu eens dat niet het beste hoeft te winnen."  Dat is waar, kijk maar naar betamax en VHS geschiedenis. Maar om nou te suggereren dat een PSP beter is dan een DS? Zo verkondingt men het wel eens maar waarom? Gewoon vanwege een vd subsystemen als de GFX die wat minder is? En die zijn echt nog niet zo slecht vergeleken hoor.

 • Gaat goed met de ds:D Hoevaak is hij al gepreordert dan??

 • "Te veel gekken uit Europa importeren de DS omdat Nintendo zo traag is. ^_^"  fout, wij importeren uit amerika, niet uit japan. leuk geprobeerd verder.

 • Uhm ja goed nieuws, maar een beetje Nintedo gamer weet dat alle Nintendo consoles en handhelds goed worden gepreorderd. Na 2 weken zakt het meestal in en verkoopt het voor geen meter, hopen dat het nu anders is.

  Was met de N64 zo en ook met de Gamecube. Maar ik heb de mijne gepreorderd uit de USA, laat maar komen die hap.

 • De DS gaat geschiedenis schrijven, het is iets compleets nieuw, innovatief en volledig anders, puur gamen.

  Het is zaaaaaaaaalig om te zien hoe alle multimedia pubertjes die geen bal doorhebben waarom ze nu een SPEL "SPELEN" en enkel kicken op stoere beelden, sound, hersenloze shit en bijkomende multimedia functies zich tevergeefs negatief blijven uitlaten over de DS…  go get a life zou ik zeggen, want de DS heeft geen BAL te maken met de PSP hahahaaaaaaaa!!!

 • True, maar dat wil niet zeggen dat de PSP zelf slecht is. Het is wel zo dat de DS de laatste tijd veel meer in het positieve licht staat en dat er in principe ook veel meer goed nieuws over is gekomen, maar het blijft uiteindelijk subjectief.  Wel jammer dat sommigen dan alleen zeggen dat de DS slecht is omdat hij slechtere GFX heeft. Die mensen zijn een beetje jaloers, maar de laatste tijd wordt er vrij weinig meer gebitched op de DS door fanboys, simpelweg omdat er veel meer goed nieuws over is. Maar Sony zal vast wel met een goede marketingcampagne komen waardoor de PSP uiteindelijk toch wel goed zal verkopen.  Zo, nu ik dat ff gezegd heb: ik wil zelf dolgraag een DS, maar heb nog geen geld ervoor (moet nog te veel Cube + GBA games kopen). Maar ik ga hem zeker in 2005 halen. Begin 2005 dan he :P


 • vet die rayman… ik zit nog steeds te twijfelen tussen psp of ds

 • Over psp & ds  Weet je, wak ik er ook over voel is mijn angst dat de psp een batterij vretend monster wordt dat straks amper nog een uur een spel kan spelen. En dan gebruikt het ding ook nog geen normale batterijen zodat je ze kan verwisselen, maar een accu. Dus als je onderweg leeg loopt, dan ben je fscked.  Dus, eerst maar eens afwachten tot het apparaat uit is en de echte accukracht bekend is  Maar nintendo DS, nou je kent nintendo, die weten wel wat ze doen, die hebben jaren verstand en weten dat het apparaat lang moet kunnen draaien, daarom was de GBA nog niet eens zo veel krachtiger dan de oude sega gamegear enzo. Anyway in het kort, met nintendo zit het wel snor qua batterijlengte, en daarom kan je nu al veilig een nintendo DS pre-orderen…..  maar met PSP zou ik eerst wachten tot er wat user reviews zijn, om eerder genoemde redenen


 • De DS gaat big time ownen, een gegarandeerd succes.

 • ja tot dat iedereen het ding eindelijk in handen heeft en dan komen ze er achter dat het game op dat ding gewoon niet handig is..

 • knap

 • NDS gaat ownen!!!

 • Ach, de DS scoort in japan voornamelijk goed omdat japanners sowieso van die gadgetfreaks zijn. Op de rest van de wereld zal ie ook goed scoren vanwege het merk (nintendo + handheld staat al jaren garant voor plezier), de lage prijs en vanwege de wifi mogelijkheden.  Of de PSP succesvol word hangt maar van 1 ding af en dat is de prijs. De doelgroep van playstation zal het verder een hol interesseren hoe lang je met een batterij vooruit kan (sterker nog het grootste gedeelte zal pas de eerste informatie van het ding krijgen via Sony's reclame) en de wel geinformeerde mensen zullen voor zichzelf afwegen of een hoog batterijverbruik ze echt irriteerd of niet.  Wat ik wel niet snap van Sony is dat ze niet een tweede PSP uitbrengen waar je alleen maar games op kan spelen. persoonlijk zit ik niet te wachten op een handheld die film en mp3 kan afspelen en ik zal vast niet de enige zijn. Breng dan voor rond de 200 euro een PSP game-only versie uit zonder de rest van de technologie.  Die DS komt er bij mij iig, of er een PSP komt valt nog even te bezien. waarschijnlijk pas na de eerste paar prijsdrops.
 • de ds verkoopt toch wel goed in Japan, daar hoeft Nintendo niet over in te zitten.Maar hier…..

 • @Aiii

  Ik ken zat mensen die ook uit Japan importeren (Jah die spelen dus een zelda game met zoveel japanse tekst

  en Nintendo stond begin jaren 90 ook voor kwaliteit gaming op de homeconsole markt, en als Sony het net zo voor elkaar krijgt als toen… (al denk ik van niet)  Ik koop zoiezo een DS, misschien een PSP als die in de toekomst goedkoper word en misschien wel version 1.1 waarvan de batterij het wat langer gaat doen dan wat nu de berichten zijn.


 • heet gaat niet om zelda, maar om de ds, en die komt eerder uit in amerika dan in japan, dus importeren uit japan is nutteloos.

 • @213.118.70.245  wow zijn da wel echte want dat is wel erg mooi en ik heb het nog niet op sites gezien.

 • @Aiii

  Voorgaande Zelda's :S … er zijn GE-NOEG mensen die wel importeren uit Japan.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren