1. Fable doet het nog steeds goed in de VS

Fable doet het nog steeds goed in de VS

Fable verkoopt over de hele wereld zeer goed. Microsoft kondigt vandaag aan dat het spel in de eerste maand meer dan zeshonderd duizend keer verkocht is in de Verenigde Staten. Deze cijfers komen van The NPD Group.

In de eerste week wist Fable al het record neer te zetten van snelst verkochte spel voor de Xbox. In de eerste week waren er 375.000 exemplaren van Halo verkocht in de Verenigde Staten. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • iedereen moet eens ophouden met dat een wereld met totale vrijheid onzin dat is gewoon niet haalbaar.  ja er zijn dingen beloofd maar kijk eens naar de dingen die wel goed zijn?

  kijk eens verder dan wat er is beloofd?

 • terecht

 • Blijf nou eens niet zeuren over wat er beloofd is en kijk eens gewoon naar de game zonder al die verwachtingen, ook al is dat moeilijk. Je ziet dan een klasse game die volop fun biedt en daarom vind ik het ook niet gek dat hij zo goed verkoopt

 • kort en makkelijk idd… maar ongeloofelijk leuk om te spelen…. hopelijk halen ze de minpunten in 2e deel eruit…. en dan komt het aardig in de buurt van perfectie

 • Voor deze game heb ik een X-Box aangeschaft en het is al het geld meer dan waard

 • nou een rpg lover hoef je nou ook weer niet te zijn, want dat is fable nou ook weer niet, een rpg. Fable is wel een leuk spel, en best relaxed (behalve het eind, daar ging ik bijna mij controller de kamer uitgooien)..

  Het is klein, maar het is lollig, kijk als je eerst alleen de quests gaat doen die je MOEST doen, zoals ik groot en deels heb gedaan, dan is het best kort en simpel, ga je alles verder dan nog doen, trouwen, kinderen krijgen, proberen alle Will truukjes te doen, of zo sterk mogelijk te worden….en als je het daarna nog s uitspeeld, probeer je alles anders te doen (ipv goed slecht zijn, vice versa), meer boasts nemen…er is werkelijk een boel te doen in Fable, en ookal is het klein, het is groot, if you catch my drift…

  ik vind persoonlijk deze rating wel goed…Fable is niet het beste spel ooit nee, en persoonlijk ook niet het beste spel op de Xbox, maar het is wel een zeer goed spel.

 • ik neem aan dat Halo Fable moet zijn?

 • 'In de eerste week waren er 375.000 exemplaren van Halo verkocht in de Verenigde Staten.'  WTF heeft halo hier nou mee te maken, gaat toch om fable???

 • Nou ik bedoel maar TOTALE vrijheid is toch ongmogelijk, het kan gewoon niet dat is teveel gevraagd en da nwaren ze zeker nog wel jaren bezig. Ik bedoel al die game ontwikkelaars met hun mooie verhaaltjes, laat hun lekker verder dromen. Ik vind het een mega-goed spel en dat is dus mijn mening, iedereen die het oneens is: Ik vindt het best maar zeur dan niet erover door…

 • Dit spel owned, ik haat RPG's maar dit spel schopt gewoon kont.

 • weet iemand die weet of het spel veel op morrowind lijkt

  ik weet het niet

  sommige zeggen dat hjet een goed spel is

  maar ik weet het niet

 • vind het jammer dat fable niet online te spelen is

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren