1. Vakken

Vakken

Ik vond het is eens tijd om een log te schrijven. Maar het is verrekte moeilijk om te bedenken waar je het over moet schrijven. Eerst wou ik het over mijn werk schrijven. Waar ik op mijn falie kreeg. Over het feit dat aan het eind van de dag een vak niet meer vol was. Misschien hoort dat ook wel? Zo’n vak hoort aan het eind van de dag leeg te zijn. Dat betekent dat je goed verkocht hebt. Maar waarom ik het niet hervult heb? Omdat Mvr. De bazin alle klanten naar mij toe stuurt om ze te verkopen en ik daar dus geen tijd voor heb. Dit interesseert hem en alleen niet.

Dus ben ik maar naar het magazijn gegaan om een beetje muziek te luisteren en geen drol meer uit te voeren ( het was gelukkig de laatste 5 minuten anders was meneer weer boos geworden). Daar hoorde ik een toepasselijk liedje met het terug kerende stukje I don’t need no… waar ik de naam niet meer van weet.

Maar terwijl dit allemaal schrijf staat er een verschrikkelijk schreeuwerige rot liedje op real rock radio. Zo raak ik dus mijn concentratie kwijt. Dus druk ik snel op het knopje 538 Dance Department (heel handig die site www.radiodigitaal.nl ). Hier krijg ik eerst nog een reclame van het net krijg. Surf en bellen van het net! Waarom niet?. Nou omdat meneer in de reclame een verschrikkelijk pispot kapsel heeft, althans lijkt zo.

Maargoed daarna krijg ik een zomers deuntje dat volgens mij uit een trekzak komt met een goede beat er onder. Nog geen 10 seconden later komt er een ander liedje die ik wel wil noemen. De ander had namelijk Tone Down Down Down remix bla bla met namen die niet uit t spreken zijn. Degene die nu is ingezet is Khan – on the run (DJ Kaos Mix). Nu is het tijd om naar bed te gaan. Zodat ik morgen fris en fruitig een bepaald vak kan vullen….

Dit artikel delen

Over de auteur