1. Een stabieler paradijs met de nieuwe Far Cry patch

Een stabieler paradijs met de nieuwe Far Cry patch

De al eerder aangekondigde patch voor Far Cry is vandaag verschenen. Crytek is vooral bezig geweest om het spel een stuk stabieler te maken, op oude en nieuwe hardware, online en offline. Zo is de Normal Map Compression toegevoegd, deze nieuwe techniek zal gebruikt worden door de nieuwere videokaarten en zal de lichteffecten van Far Cry verbeteren, een demonstratie van deze techniek kun je hier bekijken. De bump mapping techniek die voor veel textures gebruikt werd is verbeterd wat voor betere prestaties moet zorgen op alle hardware.

Ook de netcode heeft de nodige aanpassingen gehad om de vertraging tussen speler en server te verkleinen. De complete lijst met veranderingen is hier te vinden.

Downloads (74MB)

Download 1 (3D Gamers)

Download 2 (Ubisoft

Download 3 (Jolt)

Download 4 (GamersHell)

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • derde patch, niet zoveel dus.

 • okeej dan  nu ga ik dit spel toch maar is uitspelen :D

 • Uhm 1.2 was toch teruggehaald? Nu dus meteen 1.3?

 • Ik vond hrm vet maar toen kwamen die monster en was er geen reet meer aan

 • SNASNA je hebt gelijk vond de eerste levels echt geweldig toen kwamen die monsters bah dat was echt ff de boel snel doorspelen en achterkomen dat ze maar bleven komen zonde

 • Jah monsters hadden geen coole AI zoals de mensen. Ze hadden gewoon wat meer varianten van de mensen moeten maken inplaats wannabe Doom 3 style te gaan. Ook jammer dat de multiplayer onspeelbaar was toen hij uitkwam.

 • Wat is dat voor dom filmpje??? En eindelijk zeg. Kan ik weer normaal multi-playen. Al vind ik het niets aan eigenlijk. Beetje miskoop maar ach moest ook een keer gebeuren.

 • Ik ga het toch maar kopen denk ik, €30 (legaal) is niet zoveel.  Maar dat filmpje is zeker met de nieuwste highend kaarten gemaakt, ik krijg vast niet dat effect met m'n 9600XT.  Is er geen skin voor de monsters? Dat ze op mensen lijken ofzo? • ik heb een 9800pro, en daar draait ie perfect op.

  draai op 1280*1024 @ max.

  Ben benieuwd wat deze patch nog te bieden heeft :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren