1. Batman spel aangekondigd

Batman spel aangekondigd

Electronic Arts, DC Comics en Warner Bros. Interactive Entertainment hebben hun krachten gebundeld voor de ontwikkeling van een nieuw Batman spel, getiteld Batman Begins. Het spel zal gebaseerd zijn op de gelijknamige film die in de zomer van 2005 te zien zal zijn in de bioscoop.

Het spel zal een actie avontuur worden waarin jij met de zwarte vleermuis aan de slag kan. Het is nog niet zeker waar het spel over zal gaan, maar aangezien het gebaseerd is op de film zal het waarschijnlijk ook gaan over het verleden van Batman. Je leert hierin de duistere kanten van Batman kennen en je komt natuurlijk het nodige gespuis tegen.

De ontwikkeling van het spel wordt begeleid door EA en Warner Bros. Interactive Entertainment. Electronic Arts zal zelf voor de distributie van het spel zorgen. De Xbox, PlayStation 2 en GameCube versie van het spel worden ontwikkeld door het bedrijf Eurocom. Vicarious Visions neemt de versies voor de PSP en de GameBoy Advance voor haar rekening. Waarschijnlijk zal het spel ongeveer tegelijk met de film gelanceerd worden. We verwachten dus dat het spel ergens in de zomer van 2005 in de schappen ligt. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • coool ofniet

  • hopelijk wordt het een goed spel

  • Zolang het niet een soort Catwoman wordt, want dat was echt een baggerspel.

  • nou mag hopen dat deze beter wordt dan de vorige 4 games

  • dit kan een goed spel worden of een bagger spel

  • Batman 1 op nes was wel goed. Maar dan ging het bergafwaarts. Mischien zal EA het weer een redelijk titel maken.

  • EA redelijke titel lol :P

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren