1. video's van de week - deel 1

video's van de week - deel 1

Welkom bij het eerste deel van video van de week hier kun je een aantal leuk video zijn. We begingen met 3 video misschien volgende week wel meer.

(Er kunnen uiteraard oude bij zitten die toch leuk zijn.) deze week heb ik een top 3 gemaakt.

Ik wil hier bij ook vragen als je een leuk video heb stuur hem naar mij toe, omdat ik ook niet als zie. Gewoon een berichtje achter laten in gasten boek is genoeg.

Deze is heel oud maar wel leuk. Het is niet echte een leuk liedje als je ps3 fanboy ben.

Als je deze niet ken mag je niet zegen dat de rest oud is want dit is de oudste. Deze is net als Nr.2 van een ander liedje afgeleid. Het klop niet meer echt maar, blijf leuk vind ik daarom op 3.

Nr. 3

De eerste is gaat over de super gehypte game halo 3 het is wel eens waar een oude maar daarom niet een van de minder. Het liedje is van een ander afgeleid en dat is goed gedaan daarom een plek je in de top 3

Nr.2

Ik zet het irritante lied op 1 omdat, ik ook lang irritant was. Het gaat over de wii dus nu zal je wel denken waar is de xbox 360. Daar kom ik nog op terug. Nu op 1 I hate this wii.

Oké hij kom niet in de top 3 voor maar hier is ook iets over de xbox 360. ik heb deze gevonden doen voor het eerst me xbox 360 stuk ging en ik vond een stukje niet echt klopen bij mij.

Dit artikel delen

Over de auteur