1. Gezocht:

Gezocht:

Zoals jullie wel weten heeft elke superheld een sidekick en elke superagent een sidechick. Een mooi meisje die het niet erg vind om constant slappe praatjes aan te moeten horen. Maarja, agent Dubbel 'J' Vos heeft geen sidechick en heeft er eigenlijk wel eentje nodig. Wie agent Dubbel 'J' Vos is? Klik dan nu op Agent dubbel J Vos in actie

vereisten:

zoals gezegd, een mooi meisje. Hangjetsers, onderkinnen, dudes die zich verkleden als een chick, of dudes die zich laten ombouwen tot chick worden dus niet geaccepteerd. Overigens worden anorexiapersoontjes voordat het gesprek kan plaatsvinden gedwongen om een aantal hamburgers van de McDonalds op te vreten en binnen te houden. (dat is namelijk onmogelijk :-))

M'n sidechick moet natuurlijk Dr. Ei wel kunnen uitschakelen, kennis hebben van het bestrijden van het macaronimonster tot de slasoldaten is handig, is niet een vereiste.

Dus voldoe jij aan deze eisen? Neem dan nu contact op, en wellicht zit jij samen met agent Dubbel 'J' Vos binnenkort nutteloze missies uit te voeren tijdens het klaarmaken van wat eten :-)

Dit artikel delen

Over de auteur