1. Stiekem is het toch wel een leuk apparaatje..

Stiekem is het toch wel een leuk apparaatje..

Gister was een heugelijk dag. M'n vriendin was jarig en kreeg van haar ouders een Nintendo Wii! Totaal verbaasd trok ze het pakket open.. "WAUW! Kun je m even aansluiten?" Ik was totaal verrast dat ze een Wii had gekregen. Zelf ben ik in het bezit van een PS3 en een 360 en ik zou nooit de aanschaf van een Wii overwegen (en nu Laura er een heeft al helemaal niet meer). Ik sloot t ding aan met Laura's broer, regelde de instellingen deels en keek toe hoe Laura tenniste.

"Wil je ook es?" "Ok, even dan". Ik tenniste, tot mijn verbazing vond ik het nog leuk ook! Het verontruste me wel dat ik na een half uurtje al moe begon te worden. Daar moet ik de komende dagen echt even wat aan gaan doen. Maar goed, na wat tennis, honkbal en golf had ik er wel weer even genoeg van.

Later op de dag ben ik naar MM gegaan (het was immers koopzondag in Enschede) om een tweede Wii-mote + Wii Play en een Nunchuck te halen. Na het eten tegen Laura's broer (Bas) getennist (zelf had ze al spierpijn). Wat hadden we een lol! Hevig in competitie met elkaar door middel van die simpel uitziende poppetjes. Bij elk gescoord punt werd gejuicht, we doken echt zelf achter de ballen aan en we gingen maar door. We waren aan elkaar gewaagd (of we nu beide even goed waren, waag ik te betwijfelen) en telkens moest er een 5e set aan te pas komen.

Nooit gedacht dat ik me zo zou kunnen vermaken met een Wii. Wii Sports is echt vermakelijk en ik zou zo weer spelen als ik uitgedaagd werd. Nu ik dus eigenlijk ook de 3e next-gen console tot mijn beschikking heb, is de verleiding groot om toch even Super Mario Galaxy te spelen ik wil namelijk toch es weten waar al die heisa om te doen is geweest. Nu is het alleen zaak om al die beroerde games die helaas veelvuldig op de Wii aanwezig zijn te mijden. Maar die enkele toppers die verschenen zijn ga ik stiekem nu toch echt maar even spelen.

Dit artikel delen

Over de auteur