1. geef anime een kans deel 1

geef anime een kans deel 1

In mijn jongere jaren keek ik af en toe animes, zoals dragonball z, sailermoon, alfred J.D. Kwak, gundam wings (pokemon niet nee ik haat dat achterlijke serie toen in mijn vroegere jaren.)

Waarom kijk ik anime, en waarom zouden jullie het kijken of tenminste proberen..

Pff Anime is gewoon kut met lelijke fcking grote ogen en een godse irritante taal en geluiden, en het is voor kleine kinderen!!

Nou zo dacht ik over anime toen ik ongeveer 14 jaar was terug in 2005, ik

moest helemaal niks hebben van dat japanse gekke madness.

Mijn vrienden praten erg enthousiast over dat hele anime zooi vooral over; akira, dragon ball, en princess monnoke, en vooral over cowboy bebop ze dwongen mij zelfs om naar anime te kijken, en het lukte ze maar ik gaf het natuurlijk de voordeel van mijn twijfel.

Ik probeerde het met naruto, en ik dacht in mijn achterhoofd wat een schijt zooi, deze bagger crap gaat helemaal nergens over een ninja in het oranje een ninja moet toch on opvallend zijn??!!! Bleach vond ik nog erger oke ik haat deze genre kut dingen dragon ball is veel vetter!!!

Nou ik geef, dacht ik bij mezelf dit is gewoon onzin maar ik gaf het toen op.

Later de zelfde jaar keek ik gamekings op TMF en kondigde Steven cowboy bebop aan, en ik dacht gelijk aan mijn vrienden die er altijd zo veel over praatte, dus besloot ik om cowboy bebop episode 5 te kijken, en dat is een moment om nooit te vergeten, de sfeer, het onvergetelijke muziek, de westerse stijl, de personages, de ongelofelijke vette actie, de humor erin alles is perfect dit is natuurlijk mijn lievelings anime tot nu toe en is aan te raden voor iedereen natuurlijk probeer het 1 keer.

Ik ben nog steeds niet eraan toegekomen om jullie uit te leggen waarom jullie anime eigenlijk zou proberen maar, dat leg ik de volgende deel wel uit!!

o ja sorry voor mijn spelling als zinnen fout lopen.

ik wil ook meteen mijn excuses aanbieden aan de naruto/bleach fans voor mij grove uitlatingen erover.

Dit artikel delen

Over de auteur