1. Cheeseburger

Cheeseburger

Op het moment van schrijven is 't nu 3:40 's avonds en ik ben zo actief als wat. Ik weet niet wat. Maar als ik deze nacht doorhaal dan ben ik 3 nachten achter elkaar om 9 uur stipt naar bed geweest. Ik werd vandaag dan ook om 16:00 wakker.

Nu lig ik chill op de bank met de laptop aan op schoot en zit ik maar de hele tijd anime te kijken. Maar na een tijdje krijg je trek, maar dan ook echt trek trek. En dan besef je je opeens.. er ligt een cheeseburger in de koelkast.

De cheeseburger. Ik stop hem in de magnetron, wachte een minuut of twee, graspde het eruit en rende daarna meteen er mee naar boven. Ik keek naar haar. Nog geen dag geleden, zat ze in de Burger King en nu in mijn handen en daarna in mijn lege maag, die brulde naar verlangen naar het warme zoetsappige vlees.

Zodra ik een hap nam sprongen de tranen in me ogen en kon ik het niet laten het geluid te maken van een klaarkomende giraffe.

Maarja.. op een gegeven moment ben je dan bij je laatste hap en dan denk je toch ook echt van "shit". En je dan probeer je nog extra veel smaak uit die laatst overgebleven restje burger te halen. En dan is het weg.

Snikkend peuter ik met mn tong de allerlaatste stukjes sesamzaad uit de achterhoeken van me mond. En nu ga ik weer verder met wat ik bezig was.

Nutteloos zijn.

Kut, ik heb nog steeds honger.

Dit artikel delen

Over de auteur