1. video van de week - deel 2

video van de week - deel 2

Net als vorige week zaterdag weer een top. Maar wat voor een top heb ik dit keer geen top drie het is een top vijf. Heb elke dag een leuke video gezocht en beoordeel ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden. Heb er net al de vorige me best op gedaan en er kwamen goed reacties dus van daar kom hier deel 2.

De volgende video gaat weer over iemand. Je mag zelf weten over wie maar ik zeg er bij dat zijn speling niet super is, en dat hij dat ook weet. Oké ik zeg het maar want, anders raden jullie het niet. Het gaat over mij, en daarom deze keer niet op één maar op vijf

Hier is die dan

Bad Grammar op 5

De volgende is van Nederlandse boden. Deze is leuk zit wat humor in en ik vind dat ze lef hebben om als zwervers te zingen. Deze heeft met recht de vierde de plaats behaald. Kan ik er nog meer over typen dan geef mij maar een blik bier want dat is dan me nieuwe huis als, ik ze mag geloven.

Blik Bier You Are Beautiful op 4

Op drie zet ik een trailer van Battlefield: Bad Company hij is al een keer op IG geweest maar, hier is die dan nog een keer. Het is gewoon wel leuk om het te zien, wil jij hem ook zien klik op play.

Battlefield: Bad Company Bad World op 3

Op twee een gevecht met de drie beste console van deze tijd. Waarschijnlijk ken iedereen hem al maar, blijf toch leuk om af en toe weer eens te zien. Daarom deze week in de top 5 en wel op 2

Console War: Nintendo vs Sony vs Microsoft op 2

Deze week en nintendo video op een. In deze is Mario gedood en zijn broer neemt ach kijk zelf maar. Kijk hoe bill billenkoek krijg geniet maar van die 6 minuten voor de nintendo fanboys.

The Revenge of Mario (Old School Revolution) op 1

Heb gezegd op zaterdag maar kon jullie niet langer laten wachten dus daarom, op vrijdag. Ik hoop dat er leuke bij zit voor iedereen. Zo niet zoek zelf en dan kun je ze naam mij sturen en misschien kom die er in.

Dit artikel delen

Over de auteur