1. Star Ocean 3 Director’s Cut in aantocht

Star Ocean 3 Director’s Cut in aantocht

Square Enix heeft bekend gemaakt een Director’s Cut editie van Star Ocean 3 uit te brengen. De typische Square titel zal flink opgewaardeerd worden met twee nieuwe personages, twee nieuwe kerkers en een twee speler modus. Bovendien worden er kleine foutjes uit het origineel weg gewerkt. Voorlopig komt het spel alleen in de Verenigde Staten uit en blijft een Europese release date uit.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Natuurlijk is Star Ocean: Directors Cut al enkele maanden geleden in Japan uitgekomen en zeggen ze alleen maar dat de Amerikanen ook de DC versie krijgen.

  • Dit is een spel die ik zeker ga kopen, na FFX-2 en Xenosaga te hebben geimporteerd :)

    Ik heb de voorgaande twee delen dan wel niet gespeeld, maar wat ik van filmpjes heb gezien van dit spel…ik vond het sfeertje wel erg gaaf en het lijkt me gewoon een supertof spelleke.    Iemand die de voorgaande delen heeft (uit)gespeeld: zou het denk je zonde zijn om eerst deel drie te spelen…in de regel natuurlijk wel maar misschien kan het net zo goed zonder (like FF) :D

  • Deze game komt echt wel naar Europa!

  • Laten we het hopen. Hoe meer RPG's in Europa hoe beter. Voor mij iig…:)

  • De normale versie van Star Ocean 3 stond tot voor kort gepland voor een februari release. Het spel stond zelfs op playstation.nl, maar de game was plosteling van de site verdwenen. Ik vermoed dat ze de game weer hebben verplaatst naar een latere datum omdat men momenteel al hevig Arc en Final Fantasy X-2 aan het promoten is voor de PS2. Jammer dat Sony er alleen helemaal niks over zegt op hun site. Misschien moet IG er eens achteraan gaan.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren