1. Mijn rocklog (Gezang/kattengejank van Joey de Mol inside!)

Mijn rocklog (Gezang/kattengejank van Joey de Mol inside!)

Het schijnt tegenwoordig een hype te zijn om op Insidegamer logs te plaatsen over wat je op een dag hebt gedaan. Nou is mijn leven zo immens saai dat ik niet zo snel een log zou plaatsen over wat ik op een dag heb gedaan, maar vandaag doe ik het toch maar even. Immers, ik had Timo Pleus (Kataki) en Joey –lijkt wel een beetje Koopa – de Mol (Joey-Sensei) op bezoek en dat is altijd dolle pret.

De twee kwamen aanzakken uit Nederhorst en Gouda om maar één ding te doen: Rock Band te spelen. Ik had mijn hele kitje beneden opgesteld en na een wandeling van 40 minuten vanaf het station kwamen wij drieën dan eindelijk aan bij de set. Joey vloog direct gretig naar de microfoon en Timo begon alvast te oefenen met de drums. Ik ging ernaast staan met een gitaar en de pret kon beginnen.

Al snel vond Joey een favoriet van hem in de lijst, Still Alive uit Portal. Het was de enige song in de game waarvan hij de tekst kende en ook echt een beetje redelijk kon zingen. En daar gingen we, we speelden Still Alive één keer. Vervolgens speelden we Still Alive nog een keer, en nog een keer, en nog een keer, enzovoort. Nadat we Still Alive zo’n twintig keer achter elkaar hadden gespeeld, besloten we dat het tijd was om naar de Bram Ladage te gaan om te eten. Tijdens het wandelen praatten we over games, Wessel Schillemans, Gamer, Joey’s Wall-E trip (een film die volgens hem ‘één van de beste films ooit’ is) en natuurlijk Insidegamer. We kregen heldere uitleg over hoe geweldig IG en de crew wel niet zijn.

Na het etentje bij de Bram gingen we weer aan het Rock Band’en. Deze keer gingen we voor variatie en speelden we drie keer When You Were Young achter elkaar om vervolgens weer terug te vallen op Still Alive. Nadat zelfs Joey en Timo genoeg hadden van Still Alive deden we afstand van de 360 en gingen we op de Wii Big Brain Academy spelen, waarbij Timo en Joey met een beetje geluk van mij en mijn zusje wonnen. Feestvierend gingen de twee richting de bushalte voor Bus 53, die hen vervolgens straal voorbij reed (haha, pwned) en waren ze gedwongen Bus 51 te nemen die drie keer zo lang doet over de afstand van mijn huis naar het station.

Natuurlijk weet ik stiekem wel dat jullie niet op deze weblog klikten om een verhaal te krijgen over hoe Joey en Timo me gek hebben gemaakt met Still Alive, maar om het kattengejank gezang van Joey aan te horen. We hebben namelijk één keer ene sessie kunnen opnemen met mij op gitaar, Timo op bas en Joey aan zang. Joey zegt zelf beter te kunnen zingen dan Jelle. Ik zou zeggen: Kijk en vergelijk.

PS: Let vooral eens op de strijdkreet van Joey

Dit artikel delen

Over de auteur

Limoenlichtje. Bladibladibla