1. NCSoft komt eindelijke naar Europa

NCSoft komt eindelijke naar Europa

Werelds grootste MMORPG uitgever NCSoft heeft vandaag bekend gemaakt om hun titels ook in Europa te gaan uitgeven. NCSoft is een uit Korea afkomstig bedrijf wat verantwoordelijk is voor verschillende top games zoals Lineage 1 en 2, City of Heroes en ook het binnenkort te verschijnen Guild Wars.

Tot voorheen konden Europese gamers alleen deze games spelen door ze uit Amerika te importeren en op Amerikaanse servers te spelen. Doordat de NCSoft ook hun titels nu ook in Europa uitgeeft zal dit beteken dat er ook Europese servers online komen voor hun titels.

In Europa zijn MMORPG's nooit echt populair geweest, maar de laatste tijd is er steeds meer interesse in door titels als Everquest 2 en World of Warcraft die later dit jaar verschijnen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Guild Wars owned zo hard, ik ben het nu aan het spelen, echt stoer.

  • Hoe kan je nou een spel spelen en tegelijk hier iets tikken. :p    Ziet er mooi uit, ken de spellen niet maar zullen vast goed zijn.

  • mmmmmm, ik ken iemand die helemaal gek is van lineage. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het er wel lache uit vind zien ;)

  • Guild wars owned!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IS ZOOOO MEGA!!!! :D

  • leukste ervan is dat het gratis is om te spelen alleen de game betaal en voor de rest geen maandelijks terugkomende kosten zoals het hoort!!!!!

  • Dit was de beta, vorige keer was het de alpha version.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren