1. Nintendo DS touchscreen repareren!

Nintendo DS touchscreen repareren!

Oke, voor iedereen die een touchscreen heeft die niet goed werkt, of als je iemand kent die dat heeft, of als je iemand kent die iemand kent die dat heeft, of als je iemand kent die iemand kent die een tante heeft die de achterneef is van iemand die je kent die toevallig de stiefvader is van die gozer die je kent die weer een kennis heeft met een kapotte touchscreen van de DS, hier is de oplossing:

ls het Touch Screen niet naar behoren reageert en je merkt dat er vuil zit tussen het Touch Screen en het omhulsel van de Nintendo DS, volg dan onderstaande stappen om het vuil te verwijderen.

Benodigd gereedschap:

* Een nieuwe tandenborstel (zacht tot medium)

Belangrijke voorzorgsmaatregelen:

* Gebruik geen vloeistof of schoonmaakmiddel aangezien deze schade kunnen toebrengen aan het systeem.

* Het schoonmaken van het Touch Screen dient alleen te worden uitgevoerd wanneer er zichtbaar vuil wordt aangetroffen.

Het Touch Screen schoonmaken:

1. Houd de Nintendo DS zodanig vast dat de rand van het scherm dat je schoon wilt maken zich boven bevindt.

2 Gebruik je duim om het scherm zachtjes in te drukken in de buurt van de rand die je schoon wilt maken, om zo een kleine gleuf te maken tussen het scherm en het omhulsel. Zo kun je stofdeeltjes er makkelijker uit borstelen.

3 Druk de haartjes aan de bovenkant van de borstel in de gleuf die je gemaakt hebt. Let op dat het plastic deel van de tandenborstel het scherm niet aanraakt, aangezien dit schade kan toebrengen aan het scherm.

4. Beweeg de borstel zachtjes heen en weer om de stofdeeltjes weg te borstelen. Als je hiermee klaar bent, controleer dan of de stofdeeltjes zijn verwijderd.

5. Als je er niet in slaagt de stofdeeltjes te verwijderen, druk dan het scherm iets harder in of gebruik een iets stevigere tandenborstel.

PS: Je mag ook een andere kleur tandenborstel gebruiken. Sowieso als je een roze tandenborstel hebt ben je geej.

Dit artikel delen

Over de auteur