1. Waarom wilt iedereen Ronaldo naar PSV?

Waarom wilt iedereen Ronaldo naar PSV?

Veel mensen praten over dat in een krant stond dat PSV wilt dat Ronaldo terugkeert. Eerst wilt hij hier revalideren, en als er hoop is nog spelen. Ik ben daar niet mee eens.

Ronaldo is een Braziliaans profvoetballer die in 1994 naar PSV kwam. In twee seizoenen kwam hij tot 42 doelpunten in 47 wedstrijden. Na twee seizoenen ging hij naar FC Barcelona voor ongeveer 34 miljoen gulden. Hij heeft al een hele carriere afgelegt. En al veel blessure's opgelopen. De spits liep de zware blessure aan zijn linkerknie op in febuari tijdens een wedstrijd van AC Milan. Hij is al 31 jaar en heeft ooit al eens gezegt dat zijn lichaam moe is en wilt stoppen. Dat komt omdat hij te zwaar is. Ronaldo is één meter 85 groot en weeg 95 kilo. En tijdens het WK 2002 woog hij 87 en had hij geen klachten.

Waarom wil ik Ronaldo niet bij PSV? De speler is nooit in topvorm en PSV zoekt een echte afmaker die veel doelpunten maakt. Ik denk als hij weer wilt gaan spelen, en voor PSV, dat hij net zoiets word als Kluivert. Niet topfit en maar een paar wedstrijden meedoen, en dan twee tot drie doelpunten scoren. Hij moet hier nog eerst gaan revalideren en dan ook nog die kilo's eraf proberen te krijgen, wat hem dus ook niet lukt. PSV, benut de salaris van Ronaldo maar eens voor iemand anders. Voor een talent die veel scoort, en die je jaren kunt gebruiken. Want aan Lazovic en Koevermans heb je ook niks.

Dit artikel delen

Over de auteur