1. Bagger schooltijd of niet.

Bagger schooltijd of niet.

het heeft lang geduurt maar ik heb eindelijk vakantie, toch moet ik zeggen dat het jaar voorbij vloog maar even voor de duidelijkheid hoe was deze tijd nou eigelijk?

Ik zat dit jaar bij de meest onervaren juf die je maar kan bedenken, haar bedoelingen waren goed maar ja het was het eerste jaar dat ze een groep zelf moest leiden.Ik zat in groep 7 maar dat leek er niet echt op want het vele huiswerk.....leken bij de hoeveelheid net een groep hoger. En de uitleg bij lastige dingen was matig tot bijna niks of zelfs niks kortom de ene keer goeie uitleg en de andere keer geen. Nu zeg ik dan alleen commetaar maar ja er zijn ook positieve dingen want een paar dagen geleden mochten we wel met de hele klas naar het strand dat erg leuk was (op het feit na dat mijn vriendin me achterna zat met een waterpistool). Mijn school De Jonge Wereld vind ik een goede school en dit jaar hadden schoolfeest en mijn rapport ziet er erg goed uit waarmee ik geld voor games mee kan binnehalen. Dit jaar voelde ik bij de musical van groep 8 iets anders dan normaal, waarschijnlijk omdat dit het laatste jaar is dat ik ernaar kijk want volgend jaar moet ik hem zelf met mijn groep doen.

Mijn groep wordt voor volgend jaar uit elkaar gehaald omdat de combo groep 6/7 14 kinderen voor de nieuwe groep 8 heeft. Wat erop wijst dat mijn klas met hun word gemend en in tweeen gesplitst.Maar ik heb nu vakantie en als ik neerkijk op het afgelopen jaar was het niet bagger maar ook niet fantastish dus een met cijfer een 7 waard.Nog even iets voor het geld dat ik met mijn rapport kan binnehalen weet ik nog niet wat ik wil kopen, ik zit te twijfelen tussen De kronieken van Narnia:Prins Caspian en De Sims 2:appartementen leven.

dit is mijn school

Dit artikel delen

Over de auteur