1. recensie

recensie

Ik had vandaag weer eens zin om een stukje te schrijven dus, ik doe dat dan ook. Dan nog een goed idee dan komt het goed maar, ik had geen goed idee tot ik aan me laagste recensie dacht. Wat een reacties iets van 75. Is dan nog normaal? Ik dacht het niet maar, wie ben ik. Ondanks al die reacties vond ik wel dat het iets van 60 keer het zelfde werd gezegd. Ach, dan word je uitgescholden, weer ander die zegen dat ik het moet proberen, ander zegen laat het iemand na kijken. Over deze dingen wil ik het graag hebben.

Schelden

Ach, ik word zo vaak uitgescholden voor Mongool. Nou ja mij maak het niks uit. Maar als dat ook tegen ander word gezegd vind ik dat ziek ik kan er tegen maar, ander misschien niet. Dus als dat gescheld eens op hou kan het gezellige worden. Nu zal jij denken als jij nou eens stop met schrijven wordt het ook gezellige. Denk het niet zijn ook ander met slechte spelling dus het licht niet alleen aan mij.

Het nog een proberen

Dat krijg ik ook weinig te horen en dat is dan vaak door mensen die waarscheindelijk, de eerste keer dat ze mijn recensie lees. Dus kijk eerst hoeveel recensie heeft gemaakt, en zo slecht. Als het vaak is zeg het dan niet want dat schiet niet op krijg je nog een slechte recensie.

Laat iemand het na kijken.

Dat is opzicht goed maar raad dan iemand aan zo dat de gene weet wie hij het zal kunnen vragen. Of beid je zelf aan zal ook handig kunnen zijn voor de gene.

En als er vier keer word gezegd slechte spelling hoef het niet nog 10 keer na 4 keer weet je het wel.

Volg de tip en het zal leuker worden.

Ach, bijna vergetten ik ben weer bezig met een dit word me hoogte punt hoop ik. Ik heb me diepste punt al gehad. Ik moet alleen kiezen halo3 of call of duty 4. Als ik er uit ben kom die snel.

Dit artikel delen

Over de auteur