1. Hoe zou een beginnende gamesite moeten uitgroeien tot een grote?

Hoe zou een beginnende gamesite moeten uitgroeien tot een grote?

Hey,

Als jullie de titel zien zullen jullie vast denken dat ik tips wil hebben om mijn eigen site te maken en alles. Maar dat is niet wat ik wil. Ik wil jullie om jullie mening vragen over iets. Laat het me uitleggen.

Een aantal dagen geleden zag dat een amateur gamesite nog wat schrijvers etc. nodig had. Het leek me leuk om voor de site te gaan schrijven en aangezien het niveau van schrijven daar niet hoger was dan de gemiddelde beginner hier op IG (niet verkeerd opvatten), dacht ik dat ik wel aardig wat kon toevoegen. Niet dat ik nu zo`n geweldige schrijver ben, maar ik weet wel duidelijk de basisprincipes van hoe je een goeie recensie moet schrijven. Afijn, ik neem contact op en krijg één van de andere medewerkers zijn msn-adres. We msnen wat, ik merk meteen al op dat hij niet erg sympatiek is en erg vol van zichzelf. De medewerker vroeg mij om een testrecensie. Goed, dacht ik, dat kan wel even. Dus ik schrijf zonder problemen een recensie en laat hem zien. Alles is goed en oke, en ik word aangenomen. Maar dan begint het. Iedereen, maar dan ook echt iedereen bij die hele site heeft geen idee wat hij aan het doen is. Mijn recensie werd goed ontvangen, alles was goed, maar zodra ik erbij kwam werd er alleen maar op mij gezeurd. Je moet dit doen, je moet dat doen. Ik moest kopjes gebruiken. Oke, als dat voor iemand beter schrijft vind ik het best. Maar mijn recensie was een doorlopende tekst dus daar kon ik moeilijk kopjes tussen zetten. Vervolgens zeiden ze dat ik een te lange recensie schreef. Maximaal rond de 2000 tekens werd er gezegd. Sorry, maar dat is bij mij (overdreven gezegd) de inleiding + de eerste alinea. En daarna kwam toch zeker wel voor mij het meest domme. Namelijk dat mijn recensies minder inhoud moesten bevatten, maar origineel moesten zijn en leuk. Origineel, prima. Leuk, ook best. Anders is het immers saai om te lezen. Maar er moet ook inhoud in zitten. En dat mocht dan weer niet.

En nu ben ik zojuist ontslagen, omdat ik het niet naar hun zin deed. Ik schrijf deze log ook uit pure irritatie en volgens mij spreek ik mijzelf ook voordurend tegen maar dat mogen jullie zeggen. Zouden jullie alsjeblieft je mening over zo`n kwestie als dit willen geven? Want ik snap er werkelijk niks van.

Dank u

Dit artikel delen

Over de auteur