1. Gametalk : interview met...JJ_Fox

Gametalk : interview met...JJ_Fox

Speel je vaak online ?

Nooit, soms Flashgames maar online multiplayer is niets voor mij.

Is Haze de flop van het jaar ?

Ik heb de demo gespeeld, en zo slecht vond ik het niet eens. Niet goed genoeg om de game daadwerkelijk te spelen, daarvoor vond ik sommige aspecten te vervelend, zoals het aanvullen van je Nectarvoorraadje, ik heb nog nooit zo lang achter een lamlul aan zitten lopen en op een toets zitten rammen. Maar er zullen vast nog wel slechtere games uitgekomen zijn of uitkomen, al hoewel ik op dit moment er geen kan bedenken.

In welke game zou je graag de hoofdrol spelen ?

Ik zou dolgraag wat met The Force willen aankloten, dus mij lijkt een hoofdrolletje in Star Wars The Force Unleashed wel wat.

Pacman word verfilmd, ga je kijken ?

Ik vraag me serieus af hoe ze van een geel figuurtje dat pillen slikt een goede film willen maken. Maar aan de andere kant kan het ook wel zo slecht zijn, dat het een geweldige film word. Ik denk dat ik dus wel ga kijken naar deze Pacman film.

Wat vind je van mensen die gamen, maar weinig games uitspelen ?

Om eerlijk te zijn maakt het me niet uit of mensen een game uitspelen. Zo lang ze ervoor betalen, mogen ze van mij ermee doen wat ze willen. Of dit nu de game uitspelen is, tot het in de sloot gooien van de game, mij maakt het niet uit.

Welke game zou je iedereen aanbevelen ?

Ik zou Okami aanbevelen. Ik dacht eerst dat het niets voor mij zou zijn, maar uiteindelijk vond ik het zeer vet, en het was ook nog aardig anders dan andere games die ik normaal speel. Of mischien Shadow of Rome. Een lomp spel, wat dusdanig lomp is dat het gewoon geweldig is. Het enige jammere is de verhaallijn en het sluipgedeelte, maar zodra je als gladiator mag spelen, geweldig! Grote fatsige persoontjes die meer weghebben van varkens dan van mensen de lucht in slaan met een gigantische morgenster. Geweldig was dat.

Vind je dat er veel originele games op de markt zijn ?

Er zijn er wat mij betreft genoeg, alhoewel er wel weer nieuwe bij mogen komen. En dan bedoel ik niet een port van een jaar oude game zoals Okami.

Was je ooit verslaafd aan Tetris ?

Ik ben nog steeds verslaafd aan Tetris, maar dan de versie op de grafische rekenmachine, zoals dat bakbeest genoemd wordt. Heerlijk om tijdens een te lange en te saaie schooldag te doen. Zelfs nu, zo’n kleine 2 maanden na m’n laatste examen pak ik m’n rekenmachine nog wel eens om eventjes een potje Tetris te doen. Best ziek eigenlijk.

Wanneer begon je met gamen ?

Ik was zo’n 3 jaar oud, dus het zal zo ongeveer zomer 1994 zijn geweest. Samen met mijn papa Duitsers afknallen in Wolfenstein 3D.

Bedankt

De top 5 2008 games :

5. Mercenaries 2: World in Flames

4. GTA IV

3. Super Smash Bros. Brawl

2. Star Wars The Force Unleashed

1. Metal Gear Solid 4

Dit artikel delen

Over de auteur

Vinto Hey, Welkom op mijn profiel, even voorstellen : Ik ben Maaike ik woon in Belgie en loop nog niet zo lang rond op deze wereldbol.