1. My summer & more

My summer & more

De fijnste periode van het jaar is alweer twee maanden bezig en ik hoop dat jullie het ook naar jullie zin hebben, na zo'n jaar school/werk. Natuurlijk zoeken velen de zon op (werkelijk, want het is hier hondenweer), maar de community op IG blijft tijdens de zomervakantie ook altijd groot. Dagelijks worden er nog memberrecensies geplaatst en we hebben de E3 er net op zitten. Voor mij was de E3 niet echt meer van groot belang, vanwege het niet in bezit hebben van een next-gen console. De enige titels waar ik nog echt naar uitkeek was God of War 3, puur vanwege het feit dat ik de eerste twee delen op de PS2 heb gespeeld en Empire: Total War, omdat ik nu eenmaal een Total War fan ben.

Maar behalve de E3 is er natuurlijk veel meer te doen in de vakantie. Voor mij betekent de zomervakantie maar een ding en dat is: werken! Natuurlijk valt er nog wel wat van de vakantie te genieten, maar het merendeel van deze vakantie tot dusver, heb ik gewerkt als post bezorger. Inmiddels draai ik al bijna een maand dienst bij de post en nu is het als voordeel dat je niet al te lange dagen maakt (half acht beginnen en rond de middag alweer vrij), maar toch is het met warm weer of juist met regen/kou niet de fijnste baan van de wereld. Toch vermaak ik me met mijn baan en zo verdien ik ook nog een zakcentje.

Een andere bezigheid waar ik veel plezier mee heb is natuurlijk de Tour de France. Hoewel er dit jaar drastische veranderingen in het peloton waren, is dit toch wel weer een geweldige Tour. Als je kijkt naar het klassement, waren gisteren zes renners minder dan een minuut verwijderd van Frank Schleck. Dat belooft nog een spannend slot te worden, hoewel Menschov vandaag veel heeft moeten inleveren op de concurrentie. En natuurlijk gaat er geen Tour de France voorbij, zonder doping schandalen. Van Beltran en Duaenas lag ik niet echt wakker (zijn beiden al op leeftijd), maar van die jonge Italiaan, genaamd Ricco die al twee etappes op zijn naam had staan en leider was van het bergklassement, vind ik erger. Zo jong en nu al doping gebruiken. Daarmee heeft hij zichzelf en zijn ploeg in de nesten gewerkt. Gelukkig is het de laatste dagen geen doping meer, maar volop fietsen.

Omdat ik nu vaker te vinden ben voor het stuur van mijn fiets dan voor de computer, komt er maar weinig tijd over voor overige bezigheden. Zo ook hier op IG. Onlangs keek ik nog naar mijn lijst met memberrecensies en het kwam tot me op dat de laatste recensie van mij alweer dateert van 23 maart van dit jaar. Normaal gesproken zou er in de tussentijd wel een recensie vanaf het toetsenbord bij mij thuis worden getikt, maar het wou haast niet lukken vanwege school en werk. Inmiddels heb ik al wel een aantal nieuwe titels bemachtigd voor mijn PS2. Zo werd ik een pestkop in Canis Canim Edit, slachtte ik gladiatoren af in Shadow of Rome en veranderde ik in een koelbloedige moordenaar in Hitman: Blood Money. Bovendien heb ik nog van beide delen van God of War te recenseren. (ik moet me wel aan mijn belofte houden).

Maar echt niks doen achter de computer doe ik nou ook niet. Zoals sommigen weten monteer ik eens in de zoveel tijd nog wel eens een muziekvideo in elkaar en ik heb er al een aantal op Game1 en Youtube staan. Gisteren heb ik mijn laatste project afgemaakt: Een muziek video van een van mijn favoriete series ooit, namelijk Dragonball Z. Deze kun je hieronder bekijken en geef je mening. Ik zou het op prijs stellen.

Dan rest me nog maar een ding te zeggen en dat is: Nog een fijne zomer gewenst!!!

Dit artikel delen

Over de auteur