1. Vaarwel mijn lieve Spongebob poster!

Vaarwel mijn lieve Spongebob poster!

Altijd heb jij mooi op mijn deur staan te pronken. Jij hing hoger dan alle andere postertjes, maar dat kwam omdat jij ook de enige poster was op die deur. Ik weet nog goed wanneer ik je kreeg. We waren in videotheek, je weet wel waar je dingen huurt! Maar goed, in een ooghoek zag ik ineens iets schitterend schitteren. Jij was het die mijn ogen deed verblinden en ik nam je dan ook gretig mee, omdat je gratis was! Tot op de dag van vandaag vraag ik mijzelf nog steeds af hoe zoiets moois gratis is!

Wat ik zo leuk aan je vond was dat je zo kleuvol was. Je had een goed formaat en je was gewoon prettig om naar te kijken. Al die andere posters vol met allerlei naakte vrouwen konden mij niet bekoren. Maar nu is de tijd gekomen, je laatste uur is geslagen, jij zal straks verleden tijd zijn.

Je wordt vervangen door eentje die groter beter en duurder is. Ik zal je niet voor altijd onthouden, gewoonweg omdat ik een kut geheugen heb, maar het was leuk geweest en het ga je goed, hopelijk mag je nog vele andere kinderen bekoren, ook al ben je wat uitgescheurd.

Vaarwel mijn lieve Spongebob poster!

Dit artikel delen

Over de auteur