1. Genomineerd!!

Genomineerd!!

In het donker van de nacht droomt een simpele jongen over van alles en nog wat. Zo komen er in zijn knusse hotelkamer in Pommersfelden (Duitsland) iPhones, Topspin spellen en meer voor in een lange nacht. Eventjes flitst er een droom over InsideGamer voorbij. Over nominaties en games..

De vakantie zit er inmiddels op en was geweldig, maar na het regelmatig checken van deze o zo mooie website, werd er nog geen nieuws van enige nominaties gemeld. Niet dat ik daar al teveel hoop op had, ik was immers in het warme klimaat dagenlang buiten en zat met mijn hoofd in de zomersongs en koele drankjes verstrikt.

Maar toen sloeg de verveling toe. De volgende bestemming waar ik verbleef bleek niet veel boeiender te zijn dan een tweede kamer debat en dus vulde ik mijn gedachtes niet langer meer met zomerse onderwerpen, maar met iPhones, Topspin spellen en Insidegamer!

Toen begon de terugreis. Wetend dat ik slechts 1456 kilometer van mijn huisje met internet en consoles was verwijderd, begon ik aan een lange reis terug. Van Servië naar Kroatië, naar Italië, naar Oostenrijk, naar Duitsland. Overnachten. Mede dankzij mijn middagslaapje van zo'n drie uur lang kwam ik niet aan slapen toe en vulde ik mijn nachtrust met gedachtes over iPhones etc. Maar vooral over nominaties.

Nu kom ik net mijn kamer binnen, start mijn internet op en..

Genomineerd!

(niet gewonnen, maar het is een begin en iedereen die op mij heeft gestemd bedankt!)

Maar.. Genomineerd!

Dit artikel delen

Over de auteur

Mad