1. Kettingreactie!

Kettingreactie!

Laatst las ik voor de 3857e keer een log over schelden en spotten met ziektes. Mensen zeggen dat we ons beter met oorlogen kunnen bezighouden en die oplossen. Maar toch begint er een heleboel met schelden. Zoals de oorlog op Zimbabwe, die een dag duurde. Allemaal veroorzaakt door twee boeren die ruzie hadden! De één schold op de ander en zo ontketende er een heleboel.

En denk eens aan de tweede wereldoorlog, door Hitler zijn racistische meningen over, wat hij noemt, 'minderwaardige' mensen zijn er toch zo'n zes miljoen(!) mensen vermoord. Op gruwelijke wijze. Zelfs in de game-industrie bestempelen bedrijven én gamers elkaar casual en nep. Ook in muziek, met name in het genre HipHop, zijn er nu al zo'n tien jaar ruzie's aan de gang die al aan aardig wat onschuldigen het leven hebben gekost. Allemaal omdat ze hun eigen mening als feit bestempelen.

Dus als we elkaar niet meer uitschelden, voelen mensen met verschrikkelijke ziektes en mensen zonder die kwellingen zich beter. Doordat zij zich beter voelen onstaat er een daling in het percentage van woedeuitbarstingen en haat zaaien, is er meer kans dat Jan-Peter Balkenende visums voor buitenlanders afschaft en zijn buitenlanders blijer waardoor ze minder aanslagen op Nederland zullen plegen en dus geen oorlogen met ons willen voeren! En als we de grenzen open stellen versterkt de handel waardoor we meer milieubewust gaan denken en de belachelijke wapenindustrie verminderen waardoor er meer geld is voor liefdadigheidsfondsen! Als de VS dan ook zijn wapenproductie vermindert is er een kans dat ze geen wapens meer aan Israël leveren en als er zelfs géén wapens meer zijn zal het leger zich terug trekken uit Irak! Door vermindering van industrie zal er uiteindelijk een beter milieu zijn waardoor we meer olie uit de grond kunnen halen en nieuwe bronnen in de Noord-Pool kunnen besparen, waardoor de wereld in totaal wel drie maanden, zeven dagen, elf uur en vierentwintig minuten langer zal bestaan! Ook zullen we hierdoor op Mars leven vinden en buitenaardse contracten tekenen, zodat we een plek hebben om naartoe te vluchten mocht onze blauwe bol door een gigantische meteoor worden geraakt!

Dus denk eens na voordat je met zulke ziektes scheld.

Dit artikel delen

Over de auteur

Mad