1. waarom ik voor de Wii koos.

waarom ik voor de Wii koos.

Ik ben sinds 3 weken in het bezit van een Wii. Ik heb dit bewust gedaan nadat ik veel reviews, meningen e.d. gelezen had.

- Als voornaamste reden ben ik fan van de nintendo franchise. Mario, Zelda, DK, metroid noem het maar op. Deze spellen zullen mij altijd het meest fasineren.

- Zoals velen ontkennen is de (toekomstige) games groot genoeg. Er komen zat goede titels uit de komende tijd. Ook na het zien van de E3(en dan vooral 3th party developers) zitten veel belovende titels tussen.)

- Ik woon sinds kort samen met mijn vriendin en een potje samen mario karten, wii sporten e.d. is hartstikke leuk. Ook hier is de Wii uniek in.

- De wii is uniek in zijn soort. Veel spellen zijn wii exclusief.

Waarom zou ik een ps3 of een 360 kopen als ik voor mijn 600 euro kostende pc 80% van die console game met even goede of zelfs betere graphics kan spelen. Ik spreek hier dan voornamelijk over de ps3. Alleen de ps3 kost al 500 euro. Dan nog een leuke HD tv erbij zit je zeker minimaal op 1200. Dat is 2 keer zoveel als mijn pc en ik kan zowat alles spelen wat er op de ps3 en xbox 360 uit is.

Deze console is tot op heden alleen waard om te kopen voor MGS4. Voor de rest zijn zowat alle goede ps3 titels perfect te spelen op mijn PC. Hetzelfde geld voor de xbox 360.

Ik ben erg blij met mijn wii. Helaas geen GTA op de WII. Oh wacht..... hij is nu ook aangekondigt voor de pc.

Owni

Dit artikel delen

Over de auteur