1. Vervelen en Guitar Hero

Vervelen en Guitar Hero

Ik heb het zo vaak en jullie hebben het waarschijnlijk ook wel eens. Verveling.... Ik heb er een hekel aan want ik heb het constant, terwijl ik genoeg te doen heb. Vannacht verveel ik me ook al. Waarom? We gaan morgen om vier uur met de auto naar Oostenrijk. Nu kan ik even gaan slapen, maar als ik weinig slaap ben ik chagarijnig dus was mijn idee om wakker te blijven. Dan kan ik immers in de auto slapen en dan is die reis ook zo voorbij. Lekker dromen over het rodelen en uitgaansleven daar..

Nu zat ik echter met een probleem. Namelijk wat te doen? En daar heb ik eindelijk de oplossing op gevonden. Wat ik moet doen bij verveling is: Rhytem games spelen. Guitar Hero en Tap Tap Revenge( ik kan games spelen op mijn Touch:D) zijn games in dat genre die ik ook nog eens in mijn bezit heb. Ik ben samen met mijn broertje Guitar Hero gaan spelen en voor we het wisten waren er alweer een uur of twee verstreken. Toen kregen onze ouders last van ons omdat we zaten te praten over hoe vet sommige liedjes wel niet waren ( DragonForce-Trough the Fire and flames anyone?). Op naar boven dan maar.....eerst even op de pc en alles. Daarna ben ik de Too Human demo maar gaan spelen. Ik vind het spel zeer vet en denk ook wel dat ik hem ga kopen.

Toen kwam echter een meesterlijk idee in me op: Tap Tap Revenge spelen. En dat is niet normaal hoe vet dat is. Het is een van de eerste echte games voor de I-pod Touch en de Iphone en hij is nog gratis ook, maar wat een kwaliteit. Het heeft dezelfde formule als Guitar Hero met een leuke opmaak en al. Hell yeah dat Apple een goeie handheld in handen heeft. Ik kijk er ook al naar uit om na de vakantie Super Monkey Ball en Brain Challenge te gaan spelen.

Dit artikel delen

Over de auteur