1. Verlaten oude vrienden je of niet?

Verlaten oude vrienden je of niet?

Het mischien alweer 1 jaar geleden maar....ik moet het gewoon kwijt, want hierin vertel ik over oude (niet levende) vrienden die zelfs na lange tijd weer terug komen maar zit ik nog wel op ze te wachten na 3 jaar niet gezien of aangeraakt?

Waarschijnelijk hebben we allemaal iets moeten afstaan, we vonden het niet leuk, je bent er te oud voor geworden enz. Nou ben ik al vanaf mijn 6e geintereseerd in.....Dinosaurusen (dino's) en zelfs nog steeds. wel toen was ik mijn kamer aan het opruimen vond allerlei oude spullen, en (je voelt het al aankomen) dus ik vind een kist die zon 3 jaar geleden daar werd neergezet en ik open het en.....speelgoed van vroeger en niet zo maar speelgoed maar mijn plastic dino's. Jarenlang mee gespeeld en nu vind ik ze opnieuw mijn oude vrienden (vooral omdat het een zeer grote verzameling was wilde mijn moeder ze niet wegdoen) ik grabbelde meteen naar de bodem en daar lag hij mijn trouwe (uit Jurassic Park lll afkomstige) geluidmakende Velociraptor.

Ik was dol van vreugde en zelfs nu staat mijn trouwe maatje op mijn bureau naast mijn pc, en de andere dino's gebruik ik nog nu niet om de Carnivoren (vleeseters) de Herbivoren (planteneters) te laten opvreten. Ik gebruik ze nu om een kudde neer te zetten en ze te bekijken, en hou ik nu van dino's hou: ik kijk de Jurassic Park films en lees Dinosaurus info boeken. En als ik volwassen ben wil ik Archeoloog worden (of Paleontoloog) en mijn eigen fossiel opgraven.

Ik hou nog steeds van de Velociraptor.

Oke, hier een echte Velociraptor.

En hier Jurassic Park (JP).

Damn, hij doet het niet

Dit artikel delen

Over de auteur