1. Gametalk : interview met...Triforcehero

Gametalk : interview met...Triforcehero

Wie is Triforcehero ?

In het echt heet ik Patrick en kom ik uit Leiden. Ik ben nu 27 jaar oud en woon samen met mijn vriendin. In mijn vrije tijd voetbal en game ik het allerliefst. Voetballen doe ik bij de plaatselijk voetbalvereniging. We spelen niet echt op hoog niveau maar de lol is er niet minder om en de winnaarsmentaliteit al helemaal niet. Gamen doe ik deze generatie vooral op Xbox 360. Naast de Xbox heb ik een Wii en Nintendo DS aangezien ik een behoorlijke voorkeur voor spellen van Nintendo heb en dan met name de Zelda serie. Gamen doe ik al sinds ik 7 ben en ik ben dan ook begonnen met een MSX en een Game&Watch; van Nintendo (Mario Bros) Later kwam daar een Game Boy bij. Helaas vonden mijn ouders Gamen geldverspilling en was mijn volgende console pas weer een Nintendo 64. Deze console is door de vele klassiekers die erop te spelen zijn ook gelijk mijn favoriete console ooit. Sinds de Nintendo 64 heb ik op de PS3 na alle consoles gehad daarna.

Hoe kwam hij bij Insidegamer ?

7,5 jaar geleden stuurde een vriend van mij een link door die naar het oude Gameforum verwees. Ik was toen geen ervaren internetter en had nog nooit van een internetforum gehoord. Het leek mij wel leuk om er ook eens te reageren en ik schreef me in met mijn huidige nickname. De naam Link was al bezet dus ik heb toen gedacht aan een naam die naar Link refereert. Jaren later werd Gameforum een onderdeel van Insidegamer en zo kwam ik automatisch bij Insidegamer terecht.

Hoe werd hij moderator ?

Een paar jaar later werd ik moderator. Hoe ? Rond de tijd dat ik Moderator werd was ik enorm actief op Insidegamer als poster. Ik hield me altijd keurig aan de regels en mijn posts waren altijd goed onderbouwd. Op een gegeven moment werd er op het Nintendo gedeelte erg veel getrolled door Nintendohaters en er werd te weinig ingegrepen naar mijn idee. Ik heb dat toentertijd aangegeven bij de toenmalige Moderators en die hadden blijkbaar op dat moment een vacature openstaan in het Nintendogedeelte. Ze vroegen toen of ik een handje wilde helpen en ik heb daarop uiteraard positief gereageerd. Eenmaal in het team van Moderators was ik enorm actief met het beter maken van het forum. Tegelijkertijd vertrokken er een paar prominenten binnen het team. Mijn actieviteit viel op en toen ook Rano een tijdje wegging werd ik tot Administrator benoemt. Dit doe ik nu alweer een tijdje en het bevalt me nog steeds hoewel ik er steeds minder tijd voor heb.

Is het moeilijk ?

Op zich is Moderator zijn helemaal niet moeilijk. Het enige wat ik wel lastig vind is dat je nooit echt één lijn kan trekken wat betreft het straffen van members. Elke situatie is weer anders en op elke situatie wordt verschillend gereageerd door de members. Wat je ook doet, de ene helft is er blij mee, de anderen vinden weer dat je te streng bent. Het mooie van de huidige situatie is dat we een enorm goede Moderator groep hebben en dat het forum erg gezellig is en in goede banen loopt. We hoeven nauwelijks in te grijpen en dat is fijn. Iemand een waarschuwing geven of bannen is nooit leuk en ik hoop het dan ook zo weinig mogelijk te doen. De leukste taken vind ik dan ook de taken die niet met straffen te maken hebben.

Mijn favoriete games zijn :

1. Legend of Zelda Oacarina of Time

2. Resident Evil 4

3. Metal Gear Solid 1

4. Command and Conquer: Red Alert 2

5. James Bond: Goldeneye

Dit artikel delen

Over de auteur

Vinto Hey, Welkom op mijn profiel, even voorstellen : Ik ben Maaike ik woon in Belgie en loop nog niet zo lang rond op deze wereldbol.