1. 360 vs. PS3

360 vs. PS3

Hallo Mense,

Ik ben redelijk nieuw hier maar toch een 'ervaren' gamer.

Ik ken veel mensen met consoles. Dus ik weet waar ik het over heb. Zelf heb ik het eigenlijk altijd op de PC gehouden. Maar sinds kort wil ik een 360 of een PS3. Een moeilijke keuze dus.

Aan het begin van de vakantie ging een vriend van mij met een 360 op vakantie. Dus ik dacht hier een mooi voordeel mee te behalen door de 360 een weekje te lenen.

En dat vond hij prima.

Dus ik heb dat ding naast de mooie HD LCD breedbeeld tv van Sony geïnstalleerd. Het eerste wat mijn moeder zegt van de 360 is: "Wat een lelijk ding. Ik hoop niet dat als je er zelf een koopt dat hij dan ook op die plaats komt te staan".

Oké denk ik. Je moet een console niet meteen op zijn uiterlijk beoordelen. Dus ik ga een spel spelen. Assasin's Creed om precies te zijn. Ik speel zo'n half uurtje en mij vader komt thuis. Hij zegt: "Zo, dus dat is de 360. Wat een lawaai maakt dat ding zeg.".

Kort samengevat is de 360 volgens mij ouders lawaaiig en lelijk.

En dat is precies mijn mening na een week spelen. Het wordt dus een PS3.

Conclusie: De xbox 360 is een pracht ding. Werkt fijn en heeft goede spellen.

MAAR DAT HEEFT DE PS3 OOK!

En wanneer het zo gelijk opgaat dan moet de beslissing vallen via de kleine dingetjes. En dan vind ik wanneer ze gelijk opgaan de PS3 beter omdat die minder lawaai maakt en er gewoon goed uit ziet en gratis internet heeft (niet dat dat financieel uitmaakt, maar het is gewoon mooi meegenomen).

En ik weet het omdat ik regelmatig bij vrienden op een PS3 speel of op een xbox.

Zo dat laatste stukje heb ik er bij geplakt vanwege reacties die niet helemaal klopte ;)

Peace Out

Dit artikel delen

Over de auteur