1. Gouden tijden deel 1

Gouden tijden deel 1

Een aantal nachten geleden kwamen we in het bikkeltopic erachter dat gamen vroeger nog speciaal was, iets unieks. Ook een aantal gouden titels naar boven gehaald, games die nog steeds leuk zijn. Games die ik wekelijks ga bespreken.

Grand theft auto 2

GTA 2 werd op 22 oktober 1999 uit, ik begon toen ik 8 was voor het eerst met deze game. Ondanks de 18+ rating het was namelijk nog de tijd waarin ouders niet dachten dat je een psychopaat werd van het spelen van games.

Ik en mijn club vrienden vonden deze game rete-moeilijk dus als snel ontdekten we cheats die de game een stuk leuker maakte, niet dood gaan en oneindig veel kogels.

GTA 2 is legaal (!) te downloaden op:

http://www.rockstargames.com/classics/

Atomic Bomberman

Deze game is echt prachtig en dan vooral de multiplayer, met joysticks en gamepads speelde we met 4-8 in map waar het enige doel was om elkaar weg te blazen.

Het was ook helemaal geweldig om te zien hoe je vrienden zich door domme fouten zichzelf

opbliezen.

Maar er zat zoveel meer in deze game, ik zorgde er altijd voor dat ik de powerup kreeg zodat ik sneller was dan de rest. Terwijl zij hun tijd verdeden met het pakken van powerups voor een grotere vlam rende ik over de hele map op zoek naar de powerup voor meer bommetjes zodat ik daarna snel om ze heen liep en tientallen bommen neerlegde en zo iedere keer weer won.

Dit artikel delen

Over de auteur