1. graphics

graphics

Zowat een jaar geleden was er veel discussies over welke console de best graphics had maar, we wisten allemaal dat de ps3 de betere graphics had. Daarna kwam de xbox 360 en de wii maar, is dat nog zo. We wetten allemaal dat de xbox 360 wat veranderingen heeft gehad zoals, nieuwe chips en nog wat dingen.

Een jaar geleden heb ik een trailer gezien waar duidelijk te zien was dat de ps3 de beste graphics had. Het was Call Of Duty 3. Waar je een groot verschil zag. De ps3 was lichter maar, de xbox 360 weer donkere. Die wii zal ik het maar niet over hebben want, die heeft een ander soort gamer gevonden. Kijk zelf maar dan zie je het wel.

Zo als jullie weten is vandaag Soulcalibur IV uit gekomen. En daar heb ik ook zo trailer van alleen zonder de wii. Maar er is iets gek gebeurd. Ik zie geen verschil meer zien tussen beide console. Dat kan drie redenen hebben volgens mij.

1 De xbox 360 is voor uit gegaan afgelopen jaar.

2 De ps3 is achteruit gegaan.

3 Het heeft met de ontwikkelaar te maken.

Ik kan me 2 bijna niet voor stellen. Even min als 3 want, dan snap ik niet dat niet alle games even goed zijn. Dus het moet bijna wel 1 zijn want, zo als ik al heb gezegd heeft de xbox 360 veel gesleuteld. En de ps3 niet zo veel die heeft meer aan de online mode gesleuteld. Als je even zelf kijk dan kun je en er van overtuigen dat het zo is. Ik heb het en stuk of drie keer goed bekeken en ik zie geen verschil.

Dit artikel delen

Over de auteur