1. Meer info PlayStation 2-versie Resident Evil 4

Meer info PlayStation 2-versie Resident Evil 4

PlayStation 2-bezitters zullen een aantal extra's krijgen bij het langverwachte horrorspel Resident Evil 4, zo bevestigde Capcom. De reden hiervoor is dat Capcom het spel voor PlayStation 2-bezitters ook aantrekkelijk wil houden, ondanks de lange wachttijd.

Resident Evil 4 zal waarschijnlijk eind 2005/begin 2006 verschijnen op de PlayStation 2. De GameCube-versie zal begin 2005 al uitkomen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Eigenlijk wel ja…

 • Wat zitten jullie hier nou allemal te zeiken joh? Is het al niet mooi zat dat de GC bezitters de game al een jaar eerder krijgen dan de PS2 bezitters? Ikzelf vind dit al een behoorlijke extra… En we hebben op de Gc ook nog is een ietsie pietse betere graphics. Laat SONY gewoon rustig zijn gang gaan, en begin nou niet te vloeken.. want het is toch al mooi zat dat de GC het spel een jaar eerder krijgt. (Ik ben geen fanboy ofzo, ben neutraal :))

 • "ietsie pietse betere graphics"? Zeg maar gerust veel betere grafics. Dankzij RE4 gaat de hele wereld zien dat de Cube vele malen sterker is.

 • En wat zijn die extra's dan? Een nieuw wapen? Een nieuwe vijand? Heuh, daar wordt je blij van. Moet je een jaar op wachten. En aangezien Capcom er een handje van heeft om dingen te zeggen en die gewoon niet na te komen……eerst zien dat geloven. Ik snap niet waarom de GameCube bezitters zo pissed of zijn. Jullie krijgen de game een jaar eerder! Wie zit er nou op een grafisch achterhaalde versie met een paar extraatjes te wachten?

 • zal er wel op de ps2 niet uit zien

 • "ietsie pietse betere graphics"? Zeg maar gerust veel betere grafics. Dankzij RE4 gaat de hele wereld zien dat de Cube vele malen sterker is.

  Ik wilde gewoon niet fanboy-achtig overkomen.. Begrijp dat dan! :P

  Maar ik denk dat de extra's niet al te veel zullen voorstellen… Maar we zullen het wel zien :)

 • EXTRA…….. crappy graphics ;)

 • Het lijkt me niet meer dan logisch dat als de PS2 versie een jaar later (!) dan de Cube versie verschijnt, dat er dan wat extra's in moeten zitten.

 • nee:P  en dat hadden ze dan wel mogen zeggen na dat ie gereleased was

 • @jaartje ->

  "Nu is het al super met San Andreas"  sorry hoor maar die game doet gewoon pijn aan je ogen. weggedaan en ik wacht wel op de pc versie.


 • hij probeert gewoon op een originele manier die ps2 te dissen…

 • Vind het helemaal niet erg dat de ps2 wat extra's krijgt snap de drukte er om niet.

  Wij cube bezitters hebben het een jaar eerder is toch hartstikke mooi en we hebben wat betere graphics, dus laat de ps2 wat extra's krijgen maak me er niet druk om hoor.

 • Dat de Graphics van de Ps2 vele malen slechter zullen zijn is echt belachelijk. Natuurlijk iets minder dan de NGC, maar vele malen slechter? Hoe weten jullie dat eigenlijk?  Ik denk niet dat Capcom zo'n simpele poort naar de Ps2 gaat maken, maar gewoon de uiterste kracht van de Ps2 naar voren zullen halen. Net zoals Guerrilla met Killzone heeft gedaan.  Want zeg nou eerlijk. Als er nooit had gestaan, voor welke platform Killzone was bestemd, hadden jullie waarschijnlijk voor de X-box gestemd.  Conclusie: Ps2 heeft veel meer kracht dan jullie kunnen voorstellen. Alleen moet je het uiterste prestatie naar voren halen om dat te kunnen tonen. En dat zal het zijn bij RE4.  Ik kom misschien wel fanboy-achtig over, maar dat ben ik niet. Ik uit alleen mijn mening. • Ninten0wn3d! :D

 • Doen ze toch altijd met PS2 poorts. Kijk naar Tales of Symphonia. De PS2 versie heeft ook veel extra's, maar loopt op 30fps IPV 60, moet 6 seconden laden voor elk gevecht (meestal duurt dat laden dus langer dan het gevecht zelf) en heeft af en toe slow-down waar de Cube versie dat niet heeft (er zat trouwens ook een jaar tussen de Cube en PS2 versie). Ohja, en de PS2 versie is Japan only, dus eigenlijk maakt het niet uit, maar het was ff een voorbeeld.  Met alleen wat extra's wil het nog niet zeggen dat wij opeens niet meer blij mogen zijn met de Cube versie van RE4. Mensen zeuren te snel vind ik. Ik bedoel, echt blij ben ik er ook niet om, maar ik laat mij een spel niet door dit soort zaken bederven. Zonde dat sommigen van jullie dat wel doen.

 • Extra's bij RE zijn meestal een extra kamertje, wat pakjes & eventueel een nieuw wapen. Soms nog wat extra filmpjes maar that's it. Lekker belangrijk dus. Zal er zeker niet een veel betere game door worden.

 • bwa,ik verwacht eerder een extra zoals bij Silent hill 2 op xbox t.o.z van de ps2 versie.

 • Das helemaal genaaid voor de Cube-gebruikers…

  Ik haal hem zoiezo wel voor de Cube, die is er toch veel eerder en zal ook wat mooier zijn, denk ik

 • Waarom beschuldigen sommige mensen Sony weer van dit alles? Het is Capcom die deze beslissing heeft genomen. Zij vrezen dat RE4 niet genoeg zal verkopen op de Cube om winst te maken (RE4 is een heel duur spel) en daarom kiezen ze ook voor de PS2. Zij weten dat daar een pak poen te rapen valt.

 • ehhhh niet zo vloeken in de kerk he ! en we wonen nog steeds in nederland niet in amirica maar goed leuk dat die op ps2 komt :D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren