1. The Mac X-perience

The Mac X-perience

Zo'n jaar geleden was de iPhone dé gadget van het moment. Het fenomenale touchscreen, het beeldschone uiterlijk en de gebruiksvriendelijkheid zorgde ervoor dat iedereen er wel eentje wilde hebben. Echter was er één probleem; de iPhone kwam niet naar Nederland. T-Mobile, KPN en Vodafone wilden alledrie dolgraag de iPhone, maar helaas kwam de iPhone niet naar ons kleine kikkerlandje.

Gelukkig was er nog de mogelijkheid om 'm te importeren, wat ik dus gedaan heb. Voor slechts 400 euro en een Nintendo Wii had ik 'm in m'n handen. En inderdaad, hij is geweldig. Een erg groot minpunt is toch wel de flitser, maar ach, met Adobe Photoshop en dergelijke kun je er wel wat aan doen. Ook een videorecorder is een gemis, maar dankzij allerlei hobbyisten zijn er tal videorecorder-programma's. En nu met de App-Store is het helemaal geweldig. Zo ga ik helemaal uit m'n dak met Super Monkey Ball en vele andere spellen die voor een schappelijk prijsje over de virtuele toonbank gaan. Ik zeg dan ook: pas op Nintendo en Sony!

En nu weer eventjes terug in de tijd. Zo'n jaar geleden had ik - dankzij de iPhone - een MacBook gehaald, voor school uiteraard. Iedereen lachte me uit vanwege het 13" scherm, maar ik lach hun uit met hun blue-screen, en dat ze dan bijna al hun data kwijt zijn omdat ze nooit geen back-ups maken. Hulde aan Time-Machine! Meteen daarna ben ik voor een iMac gaan kijken, want om constant achter een 13" te werken ging mij iets te ver, en aangezien mijn PC toch aan het eind van zijn latijn was besloot ik toch maar een iMac 24" te kopen. En ik heb er nog nooit geen spijt van gehad.

En met de komst van een "baanbrekend product wat de concurrentie technisch gezien niet kan" ben ik er zeker van dat ik in de toekomst nog veel meer producten van Apple ga kopen, en ik raad het dan ook zeker aan dat jullie dat ook doen. Je zult er geen spijt van krijgen.

Dit artikel delen

Over de auteur