1. nederland

nederland

Na een vakantie van 3,5 weken, was het weer tijd om naar dit kutland te verkassen en dus haastte ik naar het vliegveld van Nice, gelegen in Zuid-Frankrijk. 'BAGAGEBELTS BLOQUED' (tien voor Engels, you go stelletje stokbroodlikkers!), en dus stond er een horde van ongeveer 100 Nederlanders elkaar te vervelen voor de incheckbalie. Leuk hoor, zo'n bijeenkomst.

Het eerste wat opvalt is dat IEDEREEN maar dan ook IEDER vrouwfiguur in de fysieke omgeving blond haar heeft. WAT THE FUCK IS THAT ALL ABOUT. Eén uur en een ongelooflijk goor broodje (dat verklaart gelijk waarom de andere allemaal 6,90 kostte en deze maar 1,80) later, konden we dan eindelijk één koffer inchecken.

Anyway, alle Nederlanders kijken je zo vies na omdat je geen blond haar hebt. Toen we eenmaal achter de douane waren, konden wij eindelijk in onze Boeing-707 stappen of hoe die schuit ook mag heten.

In het vliegtuig zat voor ons een jong Nederlands stel (vader was een bal, je weet wel, zo'n twintiger met een dikke vette mat) met een baby. Guess what, dat kutkind kan haar bek geen een seconde houden en krijst het hele interieur bij elkaar.

Was ik maar een Duitser.

Dit artikel delen

Over de auteur