1. Mensenrechten

Mensenrechten

WINNIPEG - Een tiener die zat te slapen in een Canadese bus is woensdag onder de ogen van medepassagiers gedood en onthoofd.

De ooggetuigen renden voor hun leven het nachtelijk donker van de prairie in, nadat de buspassagier in alle rust zijn buurman tientallen keren had gestoken, meldden Canadese media donderdag.

"Plotseling hoorden we die schreeuw, die bloedstollende schreeuw", aldus een Canadees die net voor het slachtoffer zat. Toen de bloederige steekpartij over was liet de dader het hoofd in alle rust aan de medepassagiers zien, aldus de getuige.

Dit is weer 1 van de bizarre incidenten die dagelijks over de hele wereld plaats vinden. De dader is opgepakt en kan waarschijnlijk zijn hele leve in de gevangenis doorbrengen. Nu vraag ik mijn elke keer weer af of dit een verdiende straf is. Ik en mijn pa kunnen ons heir ongelovelijk boos om maken.

Familie en vrienden die nooit wraak kunnen nemen op deze persoon omdat hij via een zeer slecht recht systeem in de gevangis raakt of de nog makkelijkere uitweg de (pijnloze) doodstraf.

Nu kunnen jullie mij voor gek verklaren maar ik heb betere straffen. Lever deze persoon uit aan de familie die dan vrij hun gang kunnen gaan met deze man. Of maak hem mentaal kapot en laat hem langzaam sterven. KEIHARDE STRAFFEN. Zoals ze het in de oosterse landen doen het publiekelijk ophangen van daders. Ik heb er geen problemen mee zolang het past bij zijn daad.

De westerse landen zijn veel te soft geworden.

Helaas past dit niet in het huidige rechtsysteem.....

Dit artikel delen

Over de auteur