1. The Best Band Ever

The Best Band Ever

De een noemt Nirvana als zijn favoriet, de andere is helemaal gek van Led Zeppelin en er zijn ook wel fans van Frans Bauer en zijn band. Maar als je vraagt wie de beste band in de wereld is, dan is het toch een feit dat dat de InsideGamer-band is. Met Youri achter de microfoon, Koen op de gitaar, Mark op de bass en Jelle achter het drumstel heb je echt het dreamteam. Om die bewering kracht bij te zetten hebben we een fantastische video. Vooral Youri’s openingstuk met een tribute to Snowwhite is nu al legendarisch!

Maar ook zonder Youri weten we te scoren. Zie hier een stuk met Rob, Koen en Jelle, die Black Hole Sun een lesje leren. Vooral het einde is geniaal.

Toch kunnen we nog beter dan dit. De beste bezetting creëren we door mij eruit te kicken en te promoveren naar manager. Wat je dan overhoudt is Koen die op expert de bass oppakt, Rob die op expert de gitaar doet, Pim die de drums mastert en makkelijk op hard aan de slag kan en Jeffrey achter de microfoon. De laatste heeft overigens wel veel noten op zijn zang, want hij wil alleen Through the Monsoon spelen. Maar dan halen we wel een score die tegen de 500.000 punten loopt!

Dit artikel delen

Over de auteur