1. GTA IV schuldig of niet.

GTA IV schuldig of niet.

GTA IV krijgt vandaag de dag heel vaak de schuld van criminele acties. Nou vind ik dat een beetje onzin, en krijg je ook steeds meer berichten. Het lijk wel een hype te worden geef GTA IV de schuld maar. Nou vind ik het wel gek dat het niet bij eerdere delen van GTA gebeurden. Ik geloof dat je in elke deel van GTA een auto kan jatten.

Eerst word er een taxi chauffeur vermoord omdat, een of ander wou wetten of het net zo makkelijk zal gaan als in het echt. Nou daar kun je zelf toch ook over nadenken met een spel is het makkelijke. Je loop naar de auto en je druk op een knop. In het echt loop je naar de auto een doe je de deur open (misschien nog wat dreigen met je wapen) en dan kun je rijden. En als het echt moet schiet je hem dood. En als je gepakt word geef je een spel de schuld, heel makkelijke. Dan zeg ik denk toch eens na een spel is niet het echte leven.

Het laatste nieuws is uit Amerika. En daar geven ze ook GTA IV de schuld.

Met Grand Theft Auto IV heeft Take Two voorlopig de meest controversiële game van 2008 uitgebracht. De game is ook ideaal voor criminelen als excuus.

Drie tieners uit Georgia, Amerika beweren nu dat Grand Theft Auto hen leerde om Molotov cocktails te maken. Deze missie heb ik en met mij elke andere Grand Theft Auto speler op deze wereld dan toch overgeslagen. De tieners gebruikten deze Molotov cocktails om meerdere wagens op te blazen. Elk van de tieners wordt aangeklaagd voor negentien misdaden en het Grand Theft Auto excuus zal hen hopelijk niet helpen in de Amerikaanse rechtbank.

Bron Gamed

Wat een onzin hier is het ook een paar knopjes in drukken en klaar. En als je een beetje internet hebt en kunt Google kun je er ook zo achter komen. Dus ik vind het allemaal maar onzin. Iemand door zagen met een kettingzaag dan geven we GTA de schuld. Wat word het volgende?

Ik vind dat GTA onschuldig is een beetje normaal iemand weet ook wel dat het niet echt is.

Dit artikel delen

Over de auteur