1. Nintendo opent websites voor Nintendo DS spellen

Nintendo opent websites voor Nintendo DS spellen

Nintendo heeft twee websites geopend voor twee spellen op de Nintendo DS. Als eerste heeft Nintendo een Amerikaanse website geopend voor Super Mario 64 DS. Op de site is op dit moment nog niet zoveel te vinden maar binnenkort opent Nintendo de volledige website.

Daarnaast heeft de Japanse divisie van Nintendo een Japanse website van Wario Ware Inc. voor de Nintendo DS geopend. Het spel is net als de Nintendo DS op 2 december te koop in Japan.

Op de website zijn Wario's oude vrienden te vinden zoals Mona, Jimmy T., Ana & Kat en Dr. Crygor. Maar er verschijnen ook enkele nieuwe personages in het spel zoals Ashley, Mike en Warioman. Daarnaast heeft 9 Volt een grotere broer erbij gekregen met de naam 18 Volt. De Japanse website is hier te vinden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • ja zeg dat wel een site openen en echt helemaal niks er op zetten is eigen lijk geen eens een site is gewoon een advertentie lol

 • @fanboy's er komt ook nog wat op lees het articel suckers :0

 • ja maar moeten ze niet gelijk gaan adverteren met een site… dat is geen site. 1 pagina maakt nog geen site hoor….

 • nee dit is een lekkere site wil je zeggen

  www.lepel.nl

 • @Goodi3: If I take that website down, there is no spoon.  Moest ff :P

 • http://www.nintendods.com/  Chille site van de NDS!!

 • ^^^^  Zalige site!! Experience the future of handheld gaming….

  NINTY DID IT AGAIN YAAAAAHOOEEEEE ITSA ME WARIOFANATIC !!!!


 • Als iemand moest twijfelen (62.195.26.32 ?) of de gfx nu beter of slechter zijn dan de N64 versie… Ze zijn VEEL BETER. Ik zag eens op een forum een vergelijking van screenshots en die oude N64 mario is echt wel heel wat lelijker dan men zich in't algemeen herinnert.  Ik schrik er soms nog van wanneer ik een oud spel uit de kast haal. De gfx waren in mijn geheugen steeds beter dan in werkelijkheid.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren