1. Mijn Afscheid.

Mijn Afscheid.

Het zat er al een tijdje aan te komen, de herfst. Hetzelfde geldt voor mijn afscheid op InsideGamer, een site die me bijna een jaar lang wist te boeien met haar games, members en natuurlijk recensies. Nu heb ik besloten een andere weg in te slaan. Ik moet verder met mijn leven en zoals velen zeggen, het is de 'pubertijd' - kutwoord - en dus ga je dingen uitproberen. Misschien wat deze site wel een soort probeersel voor mij, want ik heb in ieder geval mijn passie in het schrijven gevonden.

Zo is er meer gebeurd, terwijl de regen zachtjes tegen mijn raam tikt. Ik leerde normen, waardes en de 'Hoe quote je een tekst?' tutorials te begrijpen. Ook kreeg ik hier vrienden, nou, een soort van. Ik zie het eerder als een soort van namen die zo allemaal een eigen beeld vormen. Dat is mooi, want zo zie ik bij _Kay_ een schets van een bijdehande jongen die soms nog gelijk heeft ook. Hetzelfde geldt ongeveer voor Kirill, afgezien van het feit dat hij een Rus is (grapje). Het kan er ook somberder uit zien, maar laat ik die meningen maar voor me laten.

InsideGamer kreeg pas echt waarde voor mij toen ik begon met het schrijven van weblogs, maar vooral recensies. De kwaliteit van dezen ging dan volgens velen ook omhoog, naarmate ik meer schreef. Desondanks weet ik zeker dat ik zonder mensen als Martijn(tjuh) en Cybermaster (Maestro, Tjitze) niet zo snel zo ver was gekomen als ik nu ben. Dankzij mijn luie karakter zag ik het vaak niet echt zitten. Ik denk dan ook dat de nominatie op mijn laatste recensie een prachtige afsluiter is. Het waren weliswaar niet de 'hoogtijdagen' van uren achter IG zitten, maar toch.

Daarmee is mijn doel denk ik ook wel bereikt. Ook wil ik nog eventjes zeggen dat het management van InsideGamer een compliment verdiend. Jullie runnen een geweldige site en bieden dé kans aan jongeren (als ik) van schrijven en games hun hobby te maken. Nogmaals bedankt daar voor en ook iedereen die ik hier ken: BEDANKT!

Dit artikel delen

Over de auteur

Mad