1. Armored Core Formula Front krijgt datum

Armored Core Formula Front krijgt datum

From Software heeft vandaag bekend gemaakt dat Armored Core Formula Front gelijktijdig met de Japanse lancering van de PSP in de winkels zal komen te liggen. Twaalf december kunnen de Japanners gaan genieten van de nieuwste telg in de Armored Core serie waarin het samenstellen en vechten met een 'mech' centraal staat.

Naast een grote hoeveelheid missies, en de mogelijkheid om je eigen mech samen te stellen, zal From Software in Formula Front vooral aandacht aan de kunstmatige intelligentie geven.

Een officiële datum voor de Playstation 2 versie van Armored Core Formula Front is nog niet bekend. Behalve dat het ergens in de winter zal uitkomen in Japan. Een eventuele Europese lanceerdatum is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Je gaat toch geen plaatjes van een game op console plaatsen bij een game die uitkomt voor een handheld… Denk je een beetje na alsjeblieft :)

  • Lijkt me geen leuke titel, eerlijk gezegd, ook al ziet het er leuk uit

  • Voor degene die fan zijn van armored core (zoals ik). Deze is echt een teleurstelling..zoals in het bericht al staat…het richt zich meer op AI. Je kan in dit deel niet je mech besturen. wel bouwen en dat soort coole dingen, maar het tofste aan AC was toch wel zelf bouwen en dan ZELF ermee hakken. Nu is het gewoon een lompe mech simulator…:( Bring back the OLD AC!!!!!!

  • Vet! liojkt me wel wat ik houw elvan Mech games….

  • Ik heb de Amerikaanse versie geïmporteerd. Er zijn drie verschillende geloof ik. Twee Japanse en een Amerikaanse. Je kan in mijn versie voordat een gevecht begint kiezen of je de AI wil laten vechten of dat je zelf gaat achter de controls gaat zitten, maar ik had begrepen dat dat niet in elke versie kan.    De nadruk ligt wel op het ontwikkelen van je AI. Je merkt al snel dat, hoe goed je ook speelt, een AI controlled mech veel beter vecht dan je zelf ooit zal kunnen. De AI kan simpelweg meer handelingen tegelijk uitvoeren.    Op Zone of Enders lijkt het overigens in de verste verte niet. Als je die gaaf vond, en je hebt blijkbaar een Playstation 2, anders kwam je niet met ZoE aanzetten, moet je misschien SLAI: Steel Lancer Arena International eens proberen. Ook van Konami (eigenlijk van Genki), en het is het vervolg op Phantom Crash op Xbox. Hele snelle mech-actie, eenvoudig maar leuk opgezet ontwikkel-systeem en ook nog eens een gave sfeer. En als klap op de vuurpijl: hij is maar EUR 30,-.Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren