1. Take Two zit aan de champagne dankzij GTA: SA

Take Two zit aan de champagne dankzij GTA: SA

Take Two kan de champagne aanbreken, want Grand Theft Auto: San Andreas is een financieel succes. Zo is het spel inmiddels meer dan een miljoen keer in het Verenigd Koninkrijk verkocht. Dit is niks in vergelijking met de cijfers uit de Verenigde Staten. Het spel kwam op 26 oktober op de markt en ging in de maand oktober 2,2 miljoen keer over de toonbank.

De financiële problemen die Take Two eerder dit jaar had, lijken nu te zijn verdwenen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • idd GTA SA is het dubbel en dwars waard.

 • nou ja of ze het verdienen is een andere zaak, gta wordt teveel uitgemolken en het brengt weinig vernieuwing met zich mee in dit laatste deel. ik geef ze nog de voordeel van de twijfel maar moeten ze wel met andere games komen dan gta want alleen mat gta redden ze het niet hoor…. lijkt net het verhaal achter army men dadelijk… zou zonder zijn…

 • Netjes , maar ik denk dat al deze verdiensten weer gebruikt wordt voor een opvolger van Gta. Gta 4 of misschien iets anders. Developen is ontzettend duur en zeker met de komende consoles. Of misschien valt t allemaal wel mee.

 • Weinig vernieuwing????¿¿¿¿???? Kom op man! Je moet nu ook eten en genoeg bewegen, jezelf verzorgen enzo. Ik noem dat niet weinig vernieuwing. Ik denk wel dat ze het verdienen. Heb het spel nog niet gespeeld, maar wel al veel verhalen over gehoord.

 • ik heb hem en ben er elke dag mee bezig maar hij is idd ontzettend vernieuwend ik snap niet hoe mindgame aan zijn denkbeelden komt maar waarschijnlijk lig dat aan het feit dat hij gta sa nog niet heeft gespeeld. jammer voor hem want dan mist die wel wat zwant het spel is zo gaaf en zo vernieuwend dat had niemand gedacht. ode aan rockstar ik kan niet wachten tot gta 4 eindelijk komt.

 • dit spel is echt zwaar relaxed, dit speel ik over een half jaar ckerrr nog!

 • @mindgame: Jij moet echt even goed nagaan wat je zegt hoor :s  Ennuh inderdaad ze verdienen dit meezittertje echt wel. Het is jammer van hun geflopte games van de laatste tijd, maarja probeer maar eens een leuk concept te bedenken en goed uit te werken..

 • Jammer dat er altijd van die mensen zijn die zo kunnen zeiken.

  GTA SA is alles behalve een uitmelker. Als dat wel zo zou zijn dan hadden ze wel een geupdate versie van Vice City gemaakt.

 • Vice City is update van GTA3 :)

  GTA SA is extreme fun, maar……. same old graphics.

  De game is geweldig, echt waar, maar grafisch iets minder en de enorm aantal glitches zijn vaag.

 • ching ching

 • Gta 3 was de laatste met een nummer, en volgens mij is SA de laatste zonder een nummer, als t goed is komt deel 4 hierna uit, zal wel op de ps3 verschijnen als dat contract nog loopt met sony.

  En let niet op mindgame, kijk maar bij alle berichten over gta, daar reageert hij om gta af te kraken:p

  En natuurlijk is dit spel uitmelkerij, maar je ziet zelden zo een GOED uitgemolken spel:p

 • @ps2gtawarior (81.59.114.94): Misschien moet jij eerst Nederlands leren. Beetje leestekens gebruiken en zo.

 • Zielig gedoe met halo2 vs gta:s Omdat het toevallig ongeveer tegelijk uitkomt is het gelijk een battle? T zijn 2 hele andere genres joh, ik wist niet eens dat halo2 uitkwam deze maand;p

 • @ps2gtawarior (81.59.114.94): Heb je er ooit bij stilgestaan dat het voor een normaal mens bijna niet te lezen valt? :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren