1. Een dagje Antwerpen

Een dagje Antwerpen

Lieve InsideGamer vrienden. Ik ben vandaag met mijn hele gezinnetje, mijn vader, moeder en mijn zusje naar Antwerpen in Belgïë geweest. Het plan was om in de middag te gaan shoppen en aan het eind van de middag, rond 5 uur, naar de bioscoop te gaan.

Eenmaal aangekomen in Antwerpen blijkt het dat we helemaal geen kleingeld bij hebben voor die geldautomaat. Na dat ik opeens 5 euro'tjes in mijn zak had gevonden moesten we eerst de onderbroek die door een geinige belg er ooit over heen was getrokken, verwijderen. Dat hoefde ik gelukkig niet te doen.Eenmaal in de stad heb ik prachtige aankopen gedaan waaronder een Cheapo Talkingwatch. Een fantastische pratende horloge die, als je op een knopje drukt, de tijd hardop voorleest.Eenmaal klaar en vooral ook moe gingen we naar de bioscoop. En we gingen naar een fantastische filmd: De brief voor de koning. Het boek is echt leuk maar de film was o zo nep en lelijk. Ik vond er serieus geen reet aan.

Jullie vragen je waarschijnlijk af waarom ik deze weblog schrijf. Ik heb serieus geen idee. Op dit tijdstip ga ik me altijd vervelen dus vandaar. En aangezien ik sinds deze vakantie de hele community rondom IG aan het ontdekken bent, vind ik dat best wel vet.

Jullie kunnen mij vinden op Battlefield Bad Company (PS3), als jullie opeens een grote drang hebben om samen met mij te gaan gamen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Chiplink Al aantal jaren lid op InsideGamer maar ik kom sinds kort nu ook Gamer checken.