1. Fake

Fake

We kennen het wel we spelen als race, shooter of een andere game. Met een race game is er tegenwoordig schade aan de auto. En met shooter zijn er verschillen heal-systeem

Ik start met de race game. In het begin van een game krijg je een auto die net 160 km/h kan. Als je wat veder in de game ben krijg je een auto die met gemak 190 km/h kan. Iedereen die vlieg wel eens uit de bocht. Bij het ene spel is er niks aan de hand, bij de ander heb je schade. Even hoe het ga bij een game zonder schade. Je rijdt 190 km/h op een weg en je komt een bocht tegen je vliegt er uit. Je ga met dezelfde snelheid toen, je de bocht zag. Wat gebeurt er dan, je komt vast tegen iets op bijvoorbeeld een boom. Iemand die tussen de 160 en 190 km/h tegen een boom rijdt kan volgens mij niet verder rijden. Zo, nu wat er gebeurt als je met schade rijdt. Gewoon het zelfde als zonder schade alleen, Als je tegen de boom knalt heb je auto schade. En je rijdt rustig door maar, doe je het te vaak rijdt je auto niet meer. Dan doet je auto laten repareren en dan opnieuw doen.

Als ik een shooter speel dan krijg ik wel eens een kogel in me geschoten. En dan is er niks aan de hand, later krijg ik nog drie á vier kogels in me nog niks aan de hand. Ik heb nog nooit mee gemaakt dat iemand vier kogels in zijn lijf krijg en dan ook nog kan lopen of rennen.(*Waar dan ook in zijn lijf.) bij sommige games hebben ze dat mooi opgelost. Laat hem gewoon tussen door een geneesmiddel in me lichaam spuiten waar door mij waarschijnlijk geen pijn meer hebt tot ik weer een lading kogels ontvangt. Maar dan zit de kogels er nog in maar, dan voel dan niks. Na een tijdje is ben ik door boort met 100 kogels omdat, ik steeds dat spul gebruikte. Dan is het de man van staal of waar die kogels ook van gemaakt zijn.

Conclusie: hoe veel ze ook hun best doen om een game zo echt moegelijke te maken er blijft altijd iets wat niet echt is. Maar dan is een game zo echt moegelijk maar, met een klein beetje wat niet echt is. Anders zal een Call of duty nog geen eens op het makkelijkste niveau uit te spellen zijn. En een need for speed zal je steeds bij de eerste race terug komen. Heb je net een nieuwe auto rijdt je hem weer tegen een boom, en moet je weer met je eerste auto rijden.

ongelukken met race onderzoek

Tijdens het maken van deze log zijn er 100 auto ongelukken geweest. Waar van 60 met dodelijk afloop en 15 met zwaar letsel, en er zijn 10 mensen met lichte verwonding naar het ziekenhuis gebracht. Er wordt nog naar 5 mensen gezocht die zijn tijdens een race door de bergen van de berg gereden of uit de bocht gevlogen.

onderzoek met schiet test

Tijdens het maken van deze log zijn er weer 100 schiet gevallen. Waar van 40 mensen het niet kunnen naar vertellen. En 30 met spoed naar het ziekenhuis zijn gebracht. En 20 vogels zullen nooit meer in de lucht te zien. Ook zijn er 10 vogels met spoed naar een soort dieren ziekenhuis gegaan.

Veder zijn er geen games personages dood gegaan.

En ook zijn er geen auto ongelukken gebeurd.

Dit artikel delen

Over de auteur