1. 3D-platformer Pumpkin Jack voor consoles en pc aangekondigd

3D-platformer Pumpkin Jack voor consoles en pc aangekondigd

Game lijkt duidelijk geïnspireerd door MediEvil

Uitgever Headup Games en ontwikkelaar Nicolas Meyssonnier hebben de 3D-platformer Pumpkin Jack aangekondigd.

Het spel moet in het vierde kwartaal van dit jaar naar PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc (via Steam) komen. Op Steam is nu al een speelbare demo beschikbaar.

De game heeft op het eerste gezicht veel weg van MediEvil. De duivel zelf vindt de wereld van Boredom Kingdom veel te vredig en roept een vloek op. De inwoners van het land hebben om deze vloek tegen te gaan de hulp in geroepen van een machtige tovenaar. De duiver laat het daar niet bij zitten en roept Jack de Pumpkin Lord tot leven, waar spelers controle over krijgen.

De game bevat platformlevels in kleurrijke landschappen - gemaakt met Unreal Engine - en laat spelers naast combo-aanvallen uitvoeren ook puzzels gebaseerd op zwaartekracht en reflecties oplossen. Daarnaast kan Jack de hulp inroepen van diverse personages, zoals een uil en een kraai.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • hmmm, oogt wel low budget, maar ik hou hem wel in de gaten. Veel toffe 3D platformers komen er tegenwoordig niet uit, dus alles dat wel verschijnt is meer dan welkom! Leuk sfeertje trouwens.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren