1. Gran Turismo 4 voltooid

Gran Turismo 4 voltooid

Kuzunori Yamauchi heeft bekend gemaakt dat Gran Turismo 4 eindelijk af is. Het lang verwachte spel zal op 3 december in de Japanse winkels liggen.

Yamauchi wist verder nog wat te melden over de aankomende Gran Turismo's. "Gran Turismo for Boys zal bedoeld worden om kinderen met de autosport bekend te maken. Zodat als ze later groter zijn, zij autoliefhebbers worden." Yamauchi wilde verder graag dat Gran Turismo for Boys voor een schappelijke prijs in de winkels komt te liggen.

Ook liet hij nog wat kleine informatie los over Gran Turismo 5. Yamauchi zou graag schade en autocrashes aan het spel willen toevoegen. Dit kon in eerdere Gran Turismo's niet vanwege de licenties waar men mee te maken had.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Maar welke van de tien versies moet je nou kopen?

 • Allemaal.

 • cool, idd, ik wil wel graag weten of die 3 december ook voor europa geld, want ik dacht dat het voor Europa was uitgestelt naar begin 2005, als GT4 echt 3 december komt…. dan krijg ik het druk met gamen en geld uitgeven deze laatste 2 maanden van 2004…

 • Yamauchi zou graag schade en autocrashes aan het spel willen toevoegen.

  hm dit heeft ook z'n nadelen.. we moeten er dan niet vanuit gaan dat er weer 650+ auto's in zitten :( maar goed als hij zegt "schade systeem" dan kunnen we wel wat moois verwachten van mister perfectionist.. ;)  ow wat betreft GT4, 3Dec geldt alleen voor Japan.. GT4 Japan is dus Gold! maar de Euro en US versie nog niet.. jammer genoeg importeren dus :)

 • Yamauchi wilde verder graag dat Gran Turismo for Boys voor een schappelijke prijs in de winkels komt te liggen.

  54,99 euro dus.

 • Maar welke van de tien versies moet je nou kopen?  Goede vraag.  Ik koop wel GT4-singleplayer en GT4-multiplayer.


 • Wat heeft schade met licenties te maken?

 • @Noods  Nou, autofabrikanten willen meestal wel licenties geven voor een game maar als de auto's in die game ook in de prak gereden kunnen worden wordt het een heel ander verhaal. De autofabrikanten zien namelijk liever niet dat die auto's naar de t*ring gereden kunnen worden. Bij Burnout is het ook niet gelukt om daar licenties voor te krijgen dus hebben ze er nu zelf ontworpen auto's in gepropt.

 • beetje zielig over dat licentie gedoe, maarja, met een schademodel is het natuurlijk een heel stuk realistischer, PS3 power ! :P.  ik koop gewoon de PAL versie GT4, ik zie wel wanneer die uitkomt, ik heb nog wel wat andere games om in november/december te kopen, dus maak me er niet zo druk om.

 • Perfect | Concept  Je bedoelt zeker dat je de online versie ook nog gaat kopen, want in de 'normale versie zit ook multiplayer maar alleen niet via ps2 online.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren