1. Joint Operations: Escalation

Joint Operations: Escalation

Eind november brengen Atari Benelux en Novalogic een officiële uitbreiding naar de winkels van Joint Operations: Typhoon Rising. De naam? Joint Operations: Escalation. Deze week staat InsideGamer in het teken van deze titel. Het originele spel kreeg destijds een 8 op InsideGamer en heeft zich na die tijd nog goed bewezen als online shooter. Reden genoeg voor ons om eens terug te blikken. Bovendien zullen we ingaan op de vernieuwingen in de uitbreiding en zal een recensie de week afsluiten.

Over Joint Operations: Escalation

In november verschijnt de uitbreiding op Joint Operations: Typhoon Rising. In Joint Operations: Escalation heeft het conflict in Indonesië zich gespreidt naar andere delen van Azië, waar de rebellen steun hebben gekregen in het oorlog tegen de Joint Ops.

Naast verschillende nieuwe locaties en nieuwe voertuigen bevat de uitbreiding 25 nieuwe maps, waaronder co-op missies en trainingen. Ook staan er nieuwe wapens tot je beschikking, evenals een optionele 3rd person weapon view voor bepaalde voertuigen. Enkele nieuwe voertuigen zijn: de aanvalshelikopter, crossmotoren en tanks. Het succes dat Joint Operations: Typhoon Rising heeft behaald lijkt dus nog groter te worden door deze uitbreiding. De uitbreiding ligt vanaf 26 november in de winkels. Uiteraard betaal je hiervoor slechts 29.99 euro.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • neeh wel cool joh

  • Kan jij het beter dan???? Die graphics zien er gewoon goed uit. Echt een goed spel.

  • ik vind wel rlx spel maar verder niks

  • Downloadeeeeen :)

  • dit ga ik zeker kopen..Joint Ops speel ik heel vaak :)

  • Ik speel JO erg vaak, heel erg goed spel, kspeel het al meer dan 60 uur en het verveeld nog steeds niet! Kga dus zeker deze uitbreiding kopen! :)

  • Jongens gaan jullie maar even in een server met 150 man erin. Dat loopt echt voor geen meter, domweg te veel lag. 100 man gaat nog wel maar meer dan dat speelt echt niet goed.

  • ik heb een AMD athlon 64 3200+, 1024mb ram , Radeon 9800 pro 128mb enz. vrij snel dus en ik heb soms ook welleens lag met 150 man..maar over het algemeen loopt het goed..het is net een enkele keer

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren