1. Half-Life 2 in de eerste winkels opgedoken

Half-Life 2 in de eerste winkels opgedoken

In verscheidene Amerikaanse winkels is Half-Life 2 vanaf gisteren te koop. Het aantal winkels wat het spel echter al in de winkel heeft liggen is erg klein, Vivendi heeft er namelijk nog maar een klein aantal vrijgegeven. Op de volgende foto's is de Amerikaanse versie van Half-Life 2 te zien, de Europese versie zal bestaan uit één DVD.

Ook verschillende online winkels zijn begonnen met het versturen van het spel zodat ze er zeker van zijn dat hun klanten het spel op tijd in huis hebben. Maar zoals te verwachten was kan het spel nog niet gespeeld worden aangezien je Half-Life 2 via Steam zal moeten unlocken, iets wat pas mogelijk zal zijn op 16 november. Om 9 uur in de ochtend van 16 november zullen de Europese versies van Half-Life 2 geunlockt worden. Bezitters van de winkel versie hebben wel al toegang tot Counter-Strike: Source, net zoals iedereen die het spel via Steam heeft gekocht.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Nou, hij zal dan wel binnen 2 dagen op internet staan, gekracked en geheel steam vrij.

 • Op de CD staan waarschijnlijk nog de packed files, waar nog 1 en ander mist. Als het spel dus gecrackt word (wat me mss beetje sterk lijkt met alle beveiliging van Valve) dan zal dit dus pas na release zijn aangezien nog niemand de laatste paar files heeft behalve Valve.  In Europa is het spel op DVD, dit is Amerikaanse versie.

 • Das waar, ze moeten naar internet connecten om te installeren en dan word vast een bepaald filetje gestuurd die pas op de 16e online wordt gezet.

  Ze hebben echt goed nagedacht!

 • Ik hoop echt, hoop ontzettend dat het Valve lukt om het rippen van het spel ECHT niet lukt, als Valve dat lukt zullen ze iets hebben bereikt wat uniek is in de geschiedenis en wat effect zal hebben op de volledige games en software markt.

 • Hoe had je het dan gewild? Samen zit het toch wel in mooie verpakking? Kan moeilijk een doosjes maken waar CD 's inpassen geklikt.

 • Ik wil niet veel zeggen maar: Elk wordt gekraakt. Dit kun je niet tegen houden.. Kijk naar Counter-Strike Source was/is ook al gekraakt en je kunt gewoon op Steam online spelen met Source. En iik zie niet echt een rede om origineel te kopen als je nog geen fatsoenlijk boekje erbij krijgt :S.

 • elke spel kun je wel rippen, maar ik hoop dat valve het voor hackers zeer moeilijk gaat maken om dat te bereiken met half-life 2 en de andere source spellen

 • Ik zeg toch ook niet dat ik er helemaal van overtuigd ben dat het spel nooit geript zal worden, denk alleen niet dat het voor 16 november gebeurd, en HOOP dat het nooit gebeurd. Dat tweede is echter een bijna onrealitsiche gedacht. Maar zoals ik zei, alles kan, omdat het tot zover altijd het geval is geweest hoeft dat niet altijd zo te blijven.  Hadden de mensen in mensen in de tweede wereld oorlog ooit gedacht dat een paar jaar later er mensen op de maan zouden staan?

 • tja, volgens sommige zou gamecube de perfecte keuze zijn voor developeres omdat die geen gekopieerde spelletje heeft (je kan wel stream, maar wie doet dat nou weer)… toch is het niet de perfecte keuze.

 • oke… wie kan mij uitleggen wat dit is :S

  http://www.half-life2.com/secret/secondtest/entry.php

  />

  ''secondtest'' ????

  http://www.halflife2.net/forums/showthread.php?t=44148


 • plaatjes zijn nep… insidegamer moet hun bronnen is wat beter checken. Waarom denk je dat er op al die cd's plaatjes staan van plaatjes die we al gezien hebben? als ze nou bv eens het installatie scherm zouden laten zien dan zou het al een stuk realistischer overkomen :)

 • nou insidegamer heeft het maar 1 keer mis gehad en ik geloof wel dat die plaatjes echt zijn. insidegamer is de betrouwbaarste nederlandse games site die ik ken als ze maar effe twijfelen hadden ze het niet neer gezet die plaatjes.. of met de tekst erbij dat het om een grapje zou kunnen gaan of iets dergelijks…

 • altijd dat gezeik met meerdere cd's wel beter dat het hier gewoon op 1 dvdtje komt :)

 • Informatie is niet alleen gebaseerd op deze plaatjes, er zijn meerdere bronnen waaronder grote online gamestores die dit ook bevestigen. De bovenstaande media en informatie is dus correct.

 • Heeft iemand de 25 minuten video van Half-Life 2 gezien?  Te goed gewoon.  Kan niet wachten! Ik moet het nu spelen!!!!!!!!!


 • Ik hoop echt, hoop ontzettend dat het Valve lukt om het rippen van het spel ECHT niet lukt, als Valve dat lukt zullen ze iets hebben bereikt wat uniek is in de geschiedenis en wat effect zal hebben op de volledige games en software markt.

  Waarschijnlijk gaan die motherfuckers dan die shit alleen nog maar duurder maken omdat het toch niet meer te vinden is op internet en je wel verplicht bent het te kopen als je het spel wilt. Blijf maar lekker rippen, ze moeten wel heel veel waarmaken om de prijs/kwaliteit verhouding te laten kloppen. Een spel dat een 10 out of 10 krijgt is nog geen eens 50 euro waard. Wat is dit voor zieke onzin. Kijk nou naar films, daar is net zo veel tijd, werk en geld (vaak zelfs meer) ingestoken en die kosten ook normaal gesproken ongeveer 15 euro. En die zie je 3 jaar later ook gewoon gratis en voor nop op tv. Zou eigenlijk ook met games zo moeten zijn.

 • Lekker onhandig dat-ie in Europa op een DVD komt =S

  Dan moet ik dus een DVD speler/brander kopen om HL2 te kunnen installeren :(

  Via Steam downloaden zal al helemaal lang duren…

 • Wat zijn eigenlijk de 'minimum systeem requirements' van dit spel?  Als het hetzelfde is als DoomIII dan zit ik wel goed.

 • Hoe moeilijker het wordt om een spel te hacken, hoe beter de uitdaging voor hackers.. De besten krijgen het sowieso wel voor mekaar.

 • HEmensuh ik zag vandaag hier in zoetermeer in de bart smit half life 2 ligee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! echt serieus!!!!!!!!!!!

  ik dacht dat ie pas je 16e kwam joh…..  Daar heb je lekker veel aan. Je kan het wel kopen, maar nog niet spelen. Dat kun je pas als ze het unlocken via Steam.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren